13670  29. 6. 2010 16:28:14

Ovislé varla

Dobrý deň síce som tu našiel podobné témy, ale ja by som sa chcel spýtať na problém s ovisnutým mieškom, mne osobne pripadá dosť ovisnutý, zavadzia mi pri športe, niekedy aj pri styku, ale to je najmenej, čo len pri troche tepla sa uplne uvolní a je to dosť otravné a tak som sa rozhodol pre plastickú operáciu na zmenšenie. Chcel by som sa preto opýtať, čo taká operácia vyžaduje, či je náročná, aká je tam rekonvalescenčná doba a čo sa pri nej vlastne urobí. Ďakujem veľmi pekne aj za iné dotazy, alebo rady ohľadne tohto problému. (Prípadne či by sa táto operácia dala kombinovať aj s operáciou hydrokély).

Ovislé varla

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Vaše varlata, tedy spíše šourek, mi připadají v pořádku. Ale pokud máte problémy, pak se obraťte na urologiii, kde eventuelně vyřešíte i Vaše otázky ohledně plastické zmenšovací operace varlat.

Komentáře uživatelů ...

29. 6. 2010 18:00:02
Podle teploty se varlata přibližují nebo oddalují od těla, aby nedocházelo k jejich přehřívání. Situace mi připadá v normě, ale případnou operaci lze prodiskutovat na urologii. Plastickou urologii nedoporučuji, oni jsou schopni operovat z hlediska vzhledu a tvaru, ale neberou tolik do úvahy hledisko funkce. Při sportu to lze snadno řešit např. prádlem, vlastně lze nosit prádlo, poskytující podporu i normálně.
30. 6. 2010 5:12:34
Ak vám môžem poradiť nehľadajte problém tam kde podstatne nie je. Situácie v ktorých vám to vadí sú ozaj reálne a verím vám, ale skúste to prekonať a vážiť si to, že ste zdravý. Áno semenníky sú trochu väčšie ale akýmkoľvek zásahom si môžete priviesť nejaký zdravotný, alebo funkčný problém. A ten by vám nestál za to.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot