13697  29. 6. 2010 23:18:18

Neprijemny vytok mi prestal sam behom tyzdna?

Mala som tvarohovity vytok pri ktorom ma posva jemne neprijemne svrbela, ale nebolo to vyslovene bolestive, len neprijemne. Moze to suvisiet s tym, ze priatel ma prstoval? Rozmyslala som aj nad nevhodnostou toaletneho papiera. Bol prilis drsny. Po vymeneni sa to aj zlepsilo. Neviem, ci to je ten dovod, ale hladam moznosti. Dakujem za odpoved.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Mohlo dojít ke kvasinkové infekci i v souvislosti s tím, jak Vás partner uspokojoval rukou. Pokud už nemáte problémy, pak se s nákazou Vaše tělo vyrovnalo samo. Jestliže se bude problém opakovat a potíže budou jen zevně, kupte si v lékárně antimykotickou mast a 2x denně 14 dní mažte. Jinak navštivte gynekologa, aby Vám předepsal cílenější léčbu. Nevhodné toaletní papíry- především parfemované mohou problémy také způsobit.

Komentáře uživatelů ...

29. 6. 2010 23:50:29
máte pravdepodobne mykotické ochorenie, kúpte si candibene krém a natierajte sa podľa návodu. toto ochorenie prebieha väčšinou vo fázach, kvasinky sú v pošve stále, ale príznaky sa prejavujú striedavo, teda raz sú, raz sa zmiernia, ale potom sa opäť vrátia. v prípade, že krém nepomôže, treba navštíviť gynekologického lekára.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky