13698  29. 6. 2010 23:18:55

Sex se starší ženou

Zdravím! Je mi 25 let a stýkám se s ženou 31let. K sexu zatím nedošlo pro mé nedosažení erekce (již třikrát...)Nejspíš cítím respekt před jejími zkušenostmi, mám obavy, že nenaplním její očekávání a v každé další příležitosti mě deptají myšlenky na předchozí nezdary a možné nedostatečné rozměry přirození (15cm, obvod 11,5cm). Nemůžou být příčiny jiné, než psychické, když ani Clavin nepomohl (ona je moc sexy)? Popřípadě nebyla by nějaká rada psychologa, jak překonat tuhle psychickou překážku? Děkuji.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
To, co popisujete, je opravdu typická situace: muž, který jinak s erekcí problémy nemá, jí s novou, atraktivní partnerkou zničehonic nemůže dosáhnout. Stačí určitá nervozita, aby se dobře "uvedl" a erekce je tatam. Podle výzkumů mají muži nejbezproblémovější erekci se svými stabilními životními partnerkami. V momentě změny partnerky nebo na záletech se schopnost erekce zpravidla vždy snižuje. Proto se není třeba obávat, Váš problém se spontánně vytratí. Časem se blíže poznáte, přivyknete si na sebe i na společné situace a budete se spolu milovat naprosto bez překážek. Pro začátek bych Vám poradila více se věnovat nekoitálním aktivitám, i jen tulení, objímání, ať s erekcí nejste nucen počítat. Ona pak na sebe nenechá dlouho čekat. V případě, že by problém přetrvával další měsíce, vyhledejte lékaře, urologa nebo sexuologa. Ještě k rozměrům Vašeho přirození, myslím, že jsou naprosto v normě.

Komentáře uživatelů ...

30. 6. 2010 5:21:05
Tak ako popisujete. Dobre ste definoval príčiny vašich starostí. Skúste na sebe ešte popracovať v tom zmysle, upustíte zo svojich nárokov a nebude vám vadiť, že zlyháte. Proste to skúste ignorovať a tak pristúpiť partnerke. Neočakavajte erekciu, budte uvoľnený, láskajte, pritulte sa, maznajte sa, len netrvajte na erekcii. Skúste to prežívať tak, že ak pride dobre, ak nie tiež dobre. Neočakávajte od seba obrovský výkon. Verím, že takto vás erekcia sama prekvapí a vy budete môcť pokračovať.
30. 6. 2010 13:58:00
Moc Vám děkuji, odvádíte záslužnou práci! ;)
Kacenka [Porodní asistentka]
30. 6. 2010 16:42:51
Za celý náš tým ĎAKUJEME za pochvalu!
14. 7. 2010 12:58:33
Vyskusajte cervene sampanske... dr.MN

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie