13701  30. 6. 2010 6:01:45 - medard72

Nedosažení orgasmu

Dobrý den. Mám takový problém. Je mi 25 let a 6 let mám stálou přítelkyni. Delší dobu mám problém dosažení orgasmu. Ale nevím proč. Přítelkyně je velice atraktivní a sex s ní je báječný. Celkem hodně často masturbuji. Může ten problém být v tom? Nebo v čem jiném? Díky pan M.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud při masturbaci problém s orgasmem nemáte, pak je možná Vaše frekvence masturbací opravdu častá a při ní je samozřejmě jednodušší a rychlejší orgasmu dosáhnout. Zkuste se místo časté masturbace věnovat milování s partnerkou, řekněte jí, co Vám je příjemné a dovede Vás k vyvrcholení. Jistě Vás ráda uspokojí sama a společné milování bude zase v pořádku.

Komentáře uživatelů ...

19. 7. 2010 18:55:34
Presne na takuto podobnu otazku som hladal odpoved... mam tiez 25 rokov a priatelke vadi ze sa nedokazem spravit ked ma fajci... no ked sa ho ujmem sam tak to netrva dlho aby som sa spravil. Pi pohlavnom styku som opat raz rychlejsi a nestihne sa spravit zase ona ... ako vidim vsetko je len o treningu ???

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie