13710  30. 6. 2010 13:38:09

Obavy z těhotenství po opak. nechráněném styku

Dobrý den, zajímalo by mě, zdali se mám obávat těhotenství? Můj cyklus trvá 28- 31dní. 18. den ciklu jsem měla nechráněný pohlavní styk. Partner ejakuloval mimo, ale za pár minut se styk opakoval bez toho, aby si ho otřel. Podruhé eakuloval na mé pohlavní orgány a hned potom také bez otření do mě zasunul prsty. Je možné, že se sperma dostalo dovnitř a mohla bych otěhotnět? Menzes mám mít za 2-4 dny a je mi lehce nevolno od žaludku a mám mírné bolesti v podbřišku. Děkuji za odpověď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Ano, k otěhotnění mohlo dojít. Při druhém nechráněném pohlavním styku mohla předejakulační tekutina obsahovat spermie po předchozím styku. Ale vaše nevolnosti ani bolesti v podbřišku nemusí přímo souviset s těhotenstvím. Počkejte na menstruaci, případně si udělejte za 14 dní od rizikového styku těhotenský test.

Komentáře uživatelů ...

6. 7. 2010 14:14:45
Děkuji za odpověd..menzes se v termínu nedostavil,jen první den zpoždění se objevil na chviličku růžový výtok,jen na utření.Udělala jsem si test,negativní.Mám ještě počkat a test zopakovat,nebo navštívit lékaře a domnívat se,že jde o hormonální poruchu.Jiné gyn.potíže nemám..
Běla [Porodní asistentka]
7. 7. 2010 12:06:10
Tak ještě týden počkejte a navštivte lékaře.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk