13719  30. 6. 2010 15:12:00

Obriezka a jej postup

Dobrý deň. Mam par otázok. Chcel by som si nechať spraviť obriezku. Ako dlho trvá operácia? Je to pod plnou narkózou a akú bolesť pri a po operácií by som mal čakať?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Samotný výkon trvá pár minút, nemalo by to trvať dlhšie ako 20 minút. Obriezku je možné vykonať len pri miestnom umŕtvení alebo aj pri krátkej celkovej anestézií, to záleží od vás a lekára a podmienkach, ktoré si pred zákrokom dohodnete. Bolesť je u každého iná, pretože každý človek má iný prah bolesti. Je to podobné ako keď sa porežete a pár dní sa vám rana hojí.

Komentáře uživatelů ...

30. 6. 2010 15:25:02
Pokud obřízka není ze zdravotních důvodů, musí ji pacient plně hradit. Ceny se dosti liší. Liší se i doba operace (15-30 min) a způsob anesteze. V nemocnicnicích je obvyklé celkové uspání, v soukr. ordinacích často jen místní znecitlivění. Nebo celková anesteze - s příplatkem. Pro celkové uspání je i nutné předoperační vyšetření, při místním znecitlivění není nutné. Bolesti - při operaci by bolet nemělo, jen umrtvující injekce do penisu. Po operaci - někteří lidé udávají značnou bolest, jiní téměř žádnou. Neměla by vyžadovat pracovní neschopnost, pokud člověk dělá kancelářskou práci. Doporučuji i podrobně si domluvit způsob obřízky.
6. 7. 2010 13:59:57
Doporučuji ti navštívit stránky o druzích obřízky, abys měl předtavu. http://adultcircumcision.dyndns.info/style/ Pro ženy je sexy tato, mohu jen doporučit: http://adultcircumcision.dyndns.info/style/tight.html http://www.obrizka.info/nazdiv.html

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot