13730  30. 6. 2010 19:16:07

Vynechana 1. pilulka

Dobry den, uzivam ATK Belara, teraz 3. mesiac. Tento mesiac som prvu tabletku vynechala, dalsi den som zobrala ako obvyklo, ale zabudnutu som nezobrala. Potem, ku koncu cykla, som zabudla tabletku zobrat, zobrala som ju do 12 hodin. V sobotu som zobrala poslednu tabletku a teraz cakam menstruaciu, ktoru som v predchazajucich dvoch mesiacoch mala do 4. dna od pociatku pauzy. Stale som ju nedostala (dnes je 4. den). Cely mesiac som mala iba chraneny sex (iba raz, 1 den pred poslednou tabletkou prerusovany), len sme sa maznali.
Mozem byt tehotna (kvoli kvapocke tuzby), alebo je to preto, ze som ATK tento mesiac nebrala uplne pravidelne, alebo preto, ze prve 3 mesiace to nie je az take pravidelne? Dakujem pekne!

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud jste neměla nechráněný styk, pak asi těhotná nebudete, ale příště pozor na chyby v užívání. Když budete brát antikoncepci spolehlivě, pak se nemusíte chránit jinak, od toho antikoncepci užíváte, abyste mohla mít nechráněný pohlavní styk! V případě chyby postupujte podle příbalového letáku a vždy se raději týden chraňte kondomem.

Komentáře uživatelů ...

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky