13759  1. 7. 2010 12:52:02 - Eva Nová

Orgazmus iba rukou

Stretávame sa s priateľom intenzívne 8 mesiacov. Počas tejto doby však dosahuje orgazmus len svojou, príp. mojou rukou, nikdy nie vo vagíne. On v tom nevidí problém, ja áno.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Milá Evo, pokud jste s takovým pohlavním životem nespokojená, pak se o tom s partnerem otevřeně bavte a situaci řešte. Je možné, že je příliš zvyklý na masturbaci a samotný pohlavní styk mu tolik rozkoše neposkytuje. Musíte o tom mluvit a sdělit si, jaký máte každý z vás představy o milování. Pokud na Vás partnerovi záleží a naopak, jistě naleznete nějaký vhodný kompromis.

Komentáře uživatelů ...

1. 7. 2010 13:03:29
Nie je to celkom prirodzené, ale keď sa nesťažuje. Myslím, že u vás ide o mladší pár. Váš partner je asi dosť naviazaný na predchádzajúcu alebo i pretrvávajúcu vlastnú masturbáciu. Odvykať si bude ťažko. Je to skôr asi pre konzultáciu s odborníkom. To musí ale v prvom rade on chcieť. Ak vás ale dokáže plne uspokojiť a prežívate s ním chvíľky slasti a uspokojenia " netlačte na pilu". Venujte sa sebe čo najviac a verím, že by mohlo k zmene dôjsť. Neodbíjajte ho, bolo by najlepšie keby u vás i on objavil pocity slasti a "ruka" by mu bola zbytočná.
1. 7. 2010 13:09:30
Sme pár po štyridsiatke. Obaja sme mali vzťah.
1. 7. 2010 15:46:32
Na základě Vašich neúplných informací nelze činit žádný závěr. Možná o nic nejde, možná tam je nějaký problém zdravotní, nebo jde o věc návyku. Mnoho žen by vidělo jako plus, pokud je muž schopen poskytnou dobu soulože dle jejich přání. Většinou to bývá opačně, muž je hotov rychleji a ženu musí dodělat ručně, nebo ona sama. V tomto případě jde spíš o diskomfort než o zdravotní problém. Pokud nemá partner např. problémy s prostatou či jiné, tak se tím neznepokojujte. Po styku ho dodělejte rukou, pokud chce ejakulovat, případně ejakulovat pokaždé nemusí. Máte takto zajištěnou antikoncepci (pokud ovšem k ejakulaci nedochází např. právě kvůli užívání kondomu). Lze to i opačně, chcete-li aby partner ejakuloval do Vás, tak po optimální době soulože styk přerušte, stimulujte ho rukou, skončete krátce před vyvrcholením. Pak po pár pohybech určitě ejakulovat bude, možná i bez frikčních pohybů, stejně jako by ejakulovat, i kdybyste ho dál nestimulovala, určitou setrvačností. Pokud by toto byl pro Vás problém, tak to jde řešit v poradně. Je to ale nutné?

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie