13796  1. 7. 2010 21:33:53

Nemam mliecko?

Dobry vecer, prosim vas pekne, mam jeden problem, ktory by som s niekym potrebovala prekonzultovat. Dcerka ma prave 6 mesiacov, bola plne dojcena, dokonca zaspavala na prsniku, no asi dva tyzdne chce cumlik, tak zaspava s nim. Taktiez som ju zacala prikrmovat. No a mam pocit, ze stracam mlieko. Ked chcem odsat mliecko do jej prikrmu tak bez uspechu. Par kvapiek. A ked mala taha, tak jej to nejaku tu dobu trva nez pristupi mliecko, vlastne ani necitim ten naval co pred tym. Zatial neplace ze by bola hladna, ale bojim sa ze prestane prospievat. Alebo mam mliecka pre nu akurat? Ako to poznam? Mam doma aj ricinus comunis 5ch, aj caje ale necitim zlepsenie. Ak teda nejake ma prist. Zalezi mi na tom, aby som ju kojila, aj pre to, ze je to zdrave pre malinku a hlavne pre ten kontakt medzi nami.
Prosim o skoru odpoved, velmi mi pomozete. Dakujem pekne.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Homeopatika klidně užívejte, mají dobrý efekt. Určitá ztráta mléka souvisí s frekvencí kojení a zavedením umělé stravy. Zkuste přikládat několikrát během dne. Nějak si sestavte jídelníčk pro holčičku, abyste alespoň třikrát denně koila. Příkrm stačí i dvakrát denně a jinak kojit. Nebo se poraďte se svou lékařkou. Důležitý je kontakt, který s holčičkou máte, i kdyby mělo být kojení jen jednou denně, třeba před spaním.

Komentáře uživatelů ...

1. 7. 2010 23:50:32
Ahoj moje žena užívala na podporu tvorby mléka Ricinus comunis 5CH, dá se sehnat v lékárně a opravdu to funguje, je to jen přírodní extrakt, žádná chemie.
4. 7. 2010 21:04:15
Dakujem velmi pekne, akosi mi ta "laktacna kriza"presla:-)) pila som caje na kojenie a aj ricinus som uzivala, aj ked len kratko. KOjime sa min.6 krat denne. Tak snad to bude uz dobre. Este raz velmi pekne dakujem za skoru pomoc obom. Krasny vecer.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí