13899  4. 7. 2010 2:01:09 - Slavo266

Roztrhnuty kondom

Dobry den, mal som pohlavni styk a sa nam rostrhal kondom, ale nebol uplne dnu, ale ani ne v polke, ked som isiel dnu tak praskol a chcem sa opytat, ci moze partnerka otehotniet, ked to bolo v polke ci otehotne as v tedy ked je cely dnu, alebo staci ked je iba kus dnu. A ci moze otehotniet parnerka s predcasnej ejakulaciji aspon myslim, ze som mal predcasnu ejakulaciu lebo ked som kontroloval ta nebolo vidno ze bolo dnu fest takej bielej tekutiny. Partnerka isla si umit a potom na zachod vymocit, pomoze to ci nie? Dakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud došlo k nechráněné ejakulaci do pochvy Vaší partnerky, pak těhotenství možné je.

Komentáře uživatelů ...

4. 7. 2010 10:42:43
Akékoľvek spôsob zavedenie zdravých spermií do partnerky je predpoklad tehotnosti. Ak to nechcete zabráňte tomu vhodnými metódami. K predčasnej ejakulácií - predčasná ejakulácie nie je tých pár kvapiek pred samotnou ejakuláciou, ktoré produkujete. Sú to kvapky predejekulačnej tekutiny k chemickej príprave močovej rúry k preprave spermií. Nemala by obsahovať spermie. "Predčasná ejakulácia" je stav kedy muž veľmi rýchlo ejakuluje po vzrušení ( asi do 1 minúty ). Nedokáže pre silné vzrušenie udržať ejakuláciu " na uzde " a tým sa mu nepodarí penisom uspokojiť partnerku. Ak ejakulácia prebehla do partnerky dodatočné jej umytie a vymočenie nestačí k zabráneniu otehotnenia. To nie je antikoncepcia.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie