13903  4. 7. 2010 4:45:42

Sex ukončení masturbací

Stalo se mi, že po krátké době milování s partnerem, muž poodešel zády ke mně a začal masturbovat, až do vyvrcholení. V milování jsme pokračovali dále. Byla jsem v šoku, nikdy v životě se mi nic podobného nestalo. Zaráží mě i to, že přítel ukončuje milování orálně i s ejakulací do mých úst. Podotýkám, že jsme na začátku vztahu a nevidíme se často, kvůli velké vzdálenosti našeho bydlení. Co si mám o tom myslet?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Veľmi dobre vášmu dotazu nerozumiem. ja na tom nič zlé alebo neobvyklé nevidím každý sme iný a možno pre partnera nie ste dostatočne úzka a nedokáže sa urobiť vo vás, ale potrebuje k tomu, aby dosiahol orgazmus orálnu stimuláciu alebo masturbovať.

Komentáře uživatelů ...

4. 7. 2010 5:57:35
Neodhadnem koľko máte rokov, ale dnešná generácia mladých je v obdobách sexuálnych praktik odviazanejšia a doslova robí si to čo jej robí dobre. Nie každý sme prístupný ku všetkému. Myslím, že to čo popisujete je jedna s tých bežných praktík. Je vidieť, že váš partner sa vie dokonale pri vás uvolniť a nachádza vo vás i osobu s porozumením. Uvolnite sa i vy a užívajte si to.
4. 7. 2010 9:20:35
Velice moc vám děkuji za odpověď.Hledala jsem chybu v sobě.Po 3 dětech již není vagína tak úzká a myslela jsem,že problém bude zde.Je mi 50 let a přítel je výrazně mladší.
4. 7. 2010 10:27:50
Ak dovolíte vzhľadom k vašim životným skúsenostiam by som vám radil použivať prostriedky ako je lubrikačný gél s príjemnou vôňou a pod. Opakované chvíle vám takto budú príjemnejšie a hlavne šetrnejšie.
Kacenka [Porodní asistentka]
8. 7. 2010 19:15:59
Prosím nevkladajte otázku duplicitne. Duplikáty budú vymazané. ďakujeme za pochopenie.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie