13913  4. 7. 2010 14:14:51

Bolest po prvom styku

Dobrý den, už 4. den ma trápi bolest po prvom bolestivom pohlavnom styku. Mala som aj krvavý výtok, ktorý prešiel po 3 dnoch. Je tato bolesť normálna, prejde? Môže sa stať, že by som bola tehotná a bolesť je z toho (mala som neplodné dni)? Použili jsme ochranu a dávali sme si pozor. Vopred Vám ďakujem.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Bolest a krvácení při prvním pohlavním styku bývá častá. Pokud jsou ale bolesti už více dnů a nezabírají Vám ani analgetika, pak raději navštivte gynekologa. Těhotenstvím to nebude, když píšete, že styk byl chráněný.

Komentáře uživatelů ...

7. 7. 2010 19:38:00
ďakujem , bolest už takmer necítim.Chcela by som sa však spýtat,že či to bude taká silná bolesť aj po ďalší krát keďže je partner trochu hrubší -bojí sa že mi nejakým spôsobom ublíži.Môže tato bolesť časom prestať?
Běla [Porodní asistentka]
8. 7. 2010 15:29:28
Příště zkuste použít dostatek lubrikačního gelu nebo dostatečně dlouhou milostnou předehru a partner, ať je v začátcích ohleduplnější a zbytečně nemáte z pohlavního styku stres místo potěchy.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie