13933  4. 7. 2010 22:41:42

Modřina na varleti

Dobrý den,
předem se omlouvám za možná přílišnou detailnost popisu, ale přece jen se trochu bojím, tak radši abych něco nevynechal.
Dneska při koupání jsem na šourku objevil něco, co velice připomíná modřinu. Je to velké asi 4x3 cm, zbarvení modrofialové. Není to vyloženě jedno varle, spíš někde mezi nimi.
Předevčírem jsem měl sex s partnerkou, která mi během polohy "na koníčka" sahala do rozkroku, asi aby zintenzivnila moje pocity. Ale žádnou bolest jsem tehdy nepocítil.
Myslíte, že to bude od toho? Že mi tu modřinu nějak omylem udělala ona? A jestli ano, mám si někam dojít, počkat nebo to zmizí samo?
Děkuji

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Jedná skutečně asi jen o hematom- modřinu. Pokud není místo pod ní tuhé, bolestivé nebo nějak ohraničené, zmizí nejspíš sama, jako každá modřina. V případě jakýchkoliv změn navštivte lékaře.

Komentáře uživatelů ...

5. 7. 2010 4:17:09
Dobrý den,pokud nemáte žádný problém,bolestivost,nebo něco podobného,pak se jedná o běžný hematom,takže není třeba mu věnovat pozornost.Pro rychlejší zhojení je možno použít např. Heparoid nebo Hirudoid mast.Pouze pokud by ke vstřebání podlitiny ani během delší doby,je na místě navštívit lékaře.***
5. 7. 2010 4:18:35
Omlouvám se,chybí ...ani během delší doby nedošlo,...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot