13945  5. 7. 2010 12:52:13

Nevěra manžela

Před rokem jsem zjistila,že manžel,kterému je 65 let,mi byl nevěrný.Jsem od něj podstatně mladší.Byla to pro mě obrovská rána.Po tom všem se ke mně choval hezky,pořád mi říkal,že mě má moc rád,že jenom mě má. Je nomže,já jsem mu přestala věřit a pořád mám pocit,že mě podvádí.Tento pocit se mi potvrdil minulý týden,když jsem zjistila,že si tajně posílá sms a e-maily s jinou ženou,samozřejmě hodně mladou.Koupil jí nějaký šperk,ona mu měla poslat mailem foto, jak se ona koupe v bazénu...Manžel dlouho do noci pracuje na PC, prý má hodně práce,obléká se ve svém věku jak puberťák. Často i v noci slyším,že mu přišla sms.V ten den,když jsem si sms přečetla,hrozně jsme se pohádali. Pořád tvrdil,že s ní nic nemá,že to je pouze kamarátství. Proč potom se s ní schází tajně,pokaždé mi řekne,že má schůzku s kamarádem a z sms jsem se dozvěděla,že byl s ní.Prosím,moc prosím,poraďte mi, co mám dělat?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Mali by ste sa s manželom znova porozprávať a spýtať sa ho, ako si Váš vzťah ďalej prestavuje. Že sa Vám nepáči, že sa stretáva s inou ženou a to tajne, aj keď tvrdí, že ide len o kamarátstvo. Takýmto spôsobom narúša Vašu dôveru vo vzťahu. Dajte mu najavo, že ak sa jeho správanie nezmení, že to budete riešiť radikálne. Môžete sa pokúsiť aj odpútať jeho pozornosť, skúste ísť spolu na víkend preč, kde by nemal prístup k internetu a mobilu a uvidíte, ako sa s tým vysporiada. Ak by sa nič nemenilo, zvážte, či Vy neodcestujete na pár dní preč. Určite neveru netrpte ani neprehliadajte. Túto situáciu treba riešiť a Váš manžel musí dostať z Vašej strany jasne najavo, že to nie je v poriadku!

Komentáře uživatelů ...

5. 7. 2010 13:03:19
V tvojom pripade to doslo prilis daleko,takyto muz sa nikdy nepolepsi ani po rozhovore a ani po manzelskych konzultaciach na poradni.Je to proste uchylka na mladsie,ty uz si pre neho obkukana a stara.Urcite ta lubi lenze mu nieco chyba.Viem,ze to caka raz aj mna ale radim ti rozved sa co najskor,ved pises ze si este mlada.
6. 7. 2010 22:18:43
kolik ti je::
7. 7. 2010 19:48:41
Mně je 45 let.
7. 7. 2010 19:55:42
Před měsícem jsem taky řešila jeho "úlet" s mladou slečnou.Stejné chování,prostě stejná situace,jen slečna je jiná.Jsem moc unavená ze života,ze všeho.Já nevím,co mám dělat.K němu už necítim nic,moc mi ublížil a neměl důvod,protože naše manželství bylo harmonické,klidné.Asi jsem byla slepá,že jsem neviděla,že je to jen přetvářka.Je mi hrozně.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy