13999  6. 7. 2010 16:10:54

Jak zapomenou ?

Pred rokem mi byl pritel neverny se zenou o 10let starsi.prisla jsem na to a vyhodila ho,ale porad mi psal,ze ho to stve,ze me ma rad,ale nevi co delat.Vzala jsem ho i na dovolenou s tim,ze to s ni ukonci,ale jak jsme se vratili ,pokracovalo to. Porad za mnou jezdil,ale nemluvil,chtel u me prespavat,ale spolu jsme nespali.Vycitam si,ze jsem to delala a on me jen vyuzival. kdyz jsem zacala o tom mluvit,tak mi rekl,ze to nechapu,ale nic vic,zadne vysvetleni.Uz pul roku je zpatky,ale jeste jme spolu nespali. Chtela bych,ale kdyz se me dotkne,vzpomenu si jak se dotykal ji a mam po chuti.Taky mu to casto predhazuji,vim,ze se to nama,ale nemuzu si pomoct.Rika,ze uz si na nic nevzpomina,ze ho nezajima ani nepritahuje a ja to musim porad resit.Pry je to davno a zijeme ted a ne minulosti,ale jsem jina nez on,nejde zapomenout,nevim jak.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Na nevěru samozřejmě zapomenout nelze. Kdo by se zde měl ale trápit a sžírat minulostí, je nyní z Vás dvou právě Váš přítel. A nikoli Vám říkat, že už si sám ani na nic nevzpomíná a tak ať to hodíte za hlavu i Vy. Podle Vašeho popisu Vám byl nevěrný, zpětně toho litoval, Vy jste ho vzala na dovolenou i "na milost", načež on sliboval a vzápětí slovo nedodržel. Přespává u Vás. Vztah s Vámi chce, ale odmítá o věci komunikovat. Takový vztah nevypadá celkově příliš perspektivně. Byla zraněná Vaše důvěra, v podstatě dvakrát. On skutečně Vaší ochoty a zázemí domova trochu zneužívá. A nevypadá to, že by byl příliš ochotný přiložit ruku k dílu, abyste problém společně probrali a uzavřeli. Zvažte si, zda se Vám chce do vztahu dále investovat. Každý má své priority. Ale abyste byla pro partnera důležitá Vy, Vaše postoje a pocity, je určitě důležité.

Komentáře uživatelů ...

6. 7. 2010 16:43:26
nevera v partnerstve je tak prelomová vec,že sa dá odpustiť, ale nie zabudnúť.Vy ste ten typ,ktorému to zrúcalo všetky ideály a vieru v partnera.K nemu sa už nezblížite,stále vám to bude pripomínať sa, preto vzťah ukončite a vybudujte si nový.
6. 7. 2010 16:48:52
Já bych Vám radila,abyste se s ním definitivně rozešla.On si našel na sex starší,zkušenější než jste Vy,tím se Vás nechci dotknout,ale tak to je,taky jsem něco podobného řešila s mým manželem,který si zase našel mladší milenku.Zřejmě ona mu po této stránce poskytne víc,než Vy.A to,že ho odmítáte, co se týče sexu,jeho tím nevytrestáte,on si najde cestu k nějaké jiné na sex,je možné,že s ní pořád udržuje intimní vztah.Nevěra se velice těžko odpouští,sama tím procházím a začínám uvažovat o rozvodu,protože když jednou Vás partner podvede,a ještě zjistí,že to bylo s tou "jinou" v posteli přece jenom lepší,tak nic ho nezastaví,aby to nezopakoval znovu.Najdete si jiného partnera.
6. 7. 2010 22:35:16
jj bude to lepsi!!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy