14064  7. 7. 2010 16:27:54 - anethka3

První pohlavní styk a dost to bolelo

Dobrý den, chtěla bych se zeptat čím to je? Měli jsme s partnerem první pohlavní styk a vůbec se do mě nemohl dostat a navíc to strašně bolelo :( poraďte mi prosím. děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
A pred tým ako ste sa pokúsili o pohlavný styk, niekedy ste masturbovala a pokúšala sa do pošvy dostať jedným dvoma prstami? Ak nie, ta najskôr skúste toto. Postupne, pomaly, nie je kam sa ponáhľať. Pokiaľ ani toto nepomôže, nepomôže aj dostatočná lubrikácia ani uvoľnenie, ak problém môže byť vo vašej panenskej blany, ktorá je veľmi pevná a penis nie je schopný ju pretrhnúť. V takomto prípade ak to ani pri opakovaných pokus nepôjde vyhľadajte gynekológa, ten vám malým chirurgickým zákrokom aj ambulantne bez hospitalizácie môže porušiť panenskú blanu a bude po probléme.

Komentáře uživatelů ...

7. 7. 2010 18:35:13
bud to bola vasa psychika alebo mate velmi pevnu panensku blanu a bude nutne ju u gynekologa jednoduchym chirurgickym zakrokom "prerezat"
9. 7. 2010 10:51:15
Pri ďalšom pokuse dodržte: - vhodné kľudné miesto kde vás aspoň 3 hodiny nebude nikto rušiť, -vytvorte si príjemnú a veľmi kľudnú atmosféru, žiadne stresy, žiadne termíny, KĽUD, - veľa nehy láskania, - jednoznačne v termíne neplodných dní, pripravený prezervatív, - pri hladkaní "citlivých" miest použiť lubrikačný gél, - až budete dostatočne uvolnená, ( poznáte to podľa toho, že z vnútra trochu budete vlhká), pomaly to môže partner skúsiť, s kondomom a lubrikačným gelom. Pri DOTYKU a pomalom vnikaní budte uvoľnená a ústretová. Určite sa to podarí.
25. 8. 2010 12:11:19
Dobrý den ,mám takový problém.V jeden večer jsem byla opilá a poté jsem se ráno probudila u svého kluka doma.I když mi poté řekl,že se nic nestalo stejně jsem mu nevěřila a bála jsem se,protože by to byl můj první pohlavní styk.Svěřila jsem se se vším své mámě a ta mě druhý den obědnala ke gynekologovi.Ten my po prohlídce řekl ,že si můžu být jistá ,že jsem jěště pana.Ikdyž mi to doktor řekl stějně jsem byla nejistá .Mám mu tedy doopravdy věřit ? Nemůže se mýlit ? Předem děkuji za odpověď.
Kacenka [Porodní asistentka]
25. 8. 2010 13:27:44
A od koho by ste to potreboval počuť aby ste uverila? Lepšie ako doktor to nevie už nik.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie