14084  7. 7. 2010 22:42:52

Velikost penisu u obézních lidí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč obezní lidé mají menší penis než hubení lidé? Vim, že i hubení lidé mají penis menších rozměrů, ale u těch obezních lidí je to snad pravidlem. Mam svou teorii o tom, která řiká, že u obezního člověka má penis menší prostor pro vývin, tudíž je jakoby utlačovaný, je to možné? Je mi 20 let a můj penis měří při ztopoření 10 cm. V ochablém stavu, to radši ani psát nebudu :)

Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie vaša teória nie je správna. Aj obézny muž, ktorý by schudol, tak by sa znížilo množstvo tuku v tejto oblasti a bol by penis oveľa väčší, takže je to preto, lebo tuk penis "schováva".

Komentáře uživatelů ...

8. 7. 2010 5:30:40
Ani nepíšte. Ale určite sa hanbiť nemusíte. Myslím si ale že nepatríte medzi "hubených". Obéznejší muži majú rovnako veľké penisy ako ostatní. Veľké čí malé. Ale rozdiel je v tom, že u obézneho je ten penis skrytý v "tuku". Samozrejeme sa to len tak javí navonok. Takže vonku je vidieť len časť penisu. Ak to chcete zmeniť máte dobrú motiváciu pre ubratie váhy. Určite váš penis sa opticky zväčší keď nejaké to kilo zhodíte.
8. 7. 2010 21:20:23
Je to tak,mě je 19 a při stopoření mám 12cm a u kořene mam 15,5cm a v ochablém stavu tak 5cm :D
14. 7. 2010 12:01:59
Velmi sa mi pacia " odpovede odbornikov" Mate pravdu,moze to suvisiet s tym,ze mate nizsie hladiny hormonov /preto aj diabetes/,mali by ste ist k endokrinologovi. Nemate problemy napr.so stitnou zlazou?
Kacenka [Porodní asistentka]
14. 7. 2010 19:39:16
To čo som napísala je pravda, samozrejme je jasné, že nie som urológ a že tu nemôžem niekoho diagnostikovať a liečiť bez vyšetrenia, to je logické, aspoň si to myslím. Preto ak človek má problém a pochybnosti má vždy v prvom rade vyhľadať lekára a nie internet. Ani lekár odborník by mu nestanovil diagnózu a liečbu bez toho aby si ho vyšetril. Ale ďakujem za váš názor, preto vy príjmite ten môj. Som pôrodná asistentka a každý to snáď chápe, že z urológie mám len všeobecné znalosti. Ani endokrinológ nepôjde ku gynekologickej operácie.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie