14094  8. 7. 2010 1:52:01 - Borkim

Svědění pochvy po styku

Mám přítele, který je zároveň mým prvním sexuálním partnerem. Spíme spolu bez kondomu, pouze s antikoncepcí. Teď jsme měli tu možnost, že jsme byli spolu na výletě a spali spolu několikrát denně. Vždy se do mě udělal a sperma pak většinou vyteklo. Ale teď už jsou to dva dny po posledním sexu a mám v pochvě takové malé bílé "cucky", výtok mám normální bílý až průhledný a pochva mě svědí. Mám nateklé pysky a bojím se, že je to příznak nějaké nemoci. Nebo je to způsobené jen tím, že na takový nápor sexu nejsem zvyklá a ty bílé sraženiny jsou jen pozůstalé sperma? Děkuji moc za odpověď, jsem vážně zoufalá. Případně nevíte co s tím svěděním?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ máte biely mierne hrudkovitý výtok, opuch a svrbenie (svědéní), tak sa jedná o typickú mykotickú infekciu. preto vyhľadajte gynekológa dá vám lieky a bude po probléme.

Komentáře uživatelů ...

8. 7. 2010 8:50:49
Ahojky, nemusíš mít strach, podle mně se jedná o kvasinky nebo o nějaký jiný druh infekce, ale není to nic vážného. Rozhodně si s tím ale zajdi na gynekologii, samo se to nezpraví. Dá Ti nějaké tabletky na zavádění do pochvy a za pár dní budeš mít pokoj. Nejspíš by se ale měl přeléčit i Tvůj partner, protože Tě může po vyléčení zase nakazit, zeptej se svého doktora. Hodně štěstí.
8. 7. 2010 12:26:19
Na návštěve u lékaře jsem nebyla, ale mluvila jsem s pani dkotorku, doporučila mi canesten tabletky a mastičku. Tak doufám, že to zabere, odjíždím na dovolenou a nechci se tím trápit. Jinak moc děkuji za popdporu.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie