14243  10. 7. 2010 19:17:29

Jsem těhotná?

Měla jsem před 10 dny nechráněný sex. Přítel do mě vnikl bez kondomu ale orgasmus neměl. Hned druhý den večer jsem dostala očekávanou menstruaci, přesně jak podle hodinek. Akorát o něco slabší, tak mě napadlo jestli to není jen nějaké to krvácení z počátku těhotenství kvůli embryu. Hned po menstruaci se mi objevil bílý výtok (u mě je výtok celkem rutina, ale teď byl mnohem silnější, tak se bojím jestli to není příznak těhotenství). Po skončení menstruace jsem si udělala test a byl negativní. Po pár dnech jsem si udělala ještě jeden, a byl negativní taky. Mnoho žen má ale menstruaci dál a že je těhotná se dozví třeba až ve druhém měsíci. Jak dlouho od styku může dojít k oplodnění? Je možné, že když spermie vydrží v pochvě déle, může dojít k oplodnění až po několika dnech a proto jsem měla test negativní? Může mi další test vyjít pozitivní? Moc děkuji za odpověď!

Běla   Běla [Porodní asistentka]
U přítele, jak píšete, nedošlo k ejakulaci, pak se tedy těhotenství nemusíte obávat. Proběhla i menstruace, těhotenský test máte negativní, buďte klidná. Spolehlivost testu je za 14 dní od "rizikového" styku.

Komentáře uživatelů ...

10. 7. 2010 21:56:10
Nie ste tehotná!!!!
tinda
12. 7. 2010 14:14:48
Píšeš, že u partnera nedošlo k ejakulácii - tak v tom prípade nemôžeš byť tehotná - nie je z čoho. A keby tvoj partner aj ejakuloval - tak je veľmi, veľmi nepravdepodobné, že by si mala plodné dni deň pred menštruáciou. Takže odpoveď znie - nie si tehotná na 99,9%.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk