14304  11. 7. 2010 20:11:02

Problémy s erekcí, po zasunutí ochabne!

Zdravím, je mi 18 let a mám velký problém, s mojí přítelkyní chodím již několik měsíců, pravidelně spolu spíme, ale při sexu mám velké problémy s erekcí, nejdřív se většinou (i když s problémy) dostaví, ale jakmile zasunu, tak ochabne, orgasmu se mi pak nepovede dosáhnout skoro nikdy. Nepomáhá ani když mi to dělá rukou nebo pusou, prostě při tom necítím dostatečné vzrušení, přitom mě ale moje přítelkyně přitahuje. Žádné zdravotní problémy nemám a pokud je to nervozitou tak mi prosím řekni jak s tím mám bojovat, nemyslet se na to snažím, ale prostě už to nejde.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Otázka je, či tento istý problém máte aj keď osamote masturbujete? Ak nie, tak je to psychické. Mali by ste sa s partnerkou viac zblížiť, ostať len pri pettingu, kým nezvládnete udržať vzrušenie dlhšie. Až potom ísť ďalej. Skúste hľadať spôsoby, ktoré sú Vám príjemné a ktoré Vás vzrušujú. Možno potrebujete len viac inšpirácie a bojíte sa povedať, že takto sa mi to páči a takto nie. Ak s tým však nebudete vedieť sám pohnúť, obráťte sa na sexuológa.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie