14319  12. 7. 2010 1:48:52 - pavla havlatova

Problém ve vztahu s přítelem!

Dobrý den, mám takový problém. Jsme s partnerem necelých pět let, z toho dva roky bydlíme sami, máme skoro šestiletou dceru a nějaké ty finanční potíže. Můj problém spočívá v tom, že partner nemá chuť na sex a ani pokud se ho jakkoli dotknu, tak je znatelně vidět, že mu to vadí. Když příjde domů, tak náruživě mazlí psa a já se dočkám jen letmé pusy a dcera ani to ne a to je vlastně vše, co se týka veškeré intimity mezi námi, ale pokud se v jeho okolí objeví žena a je jedno jakého typu a věku, tak to se snaží a je vůči ní velmi pozorný, dokonce už si začíná pomalu plánovat věci bez nás, jako ruzné akce a tak. Když se ho zeptám, jakkoli proč to tak je a že si tedy myslím, že je buď nemocný a nebo má jinou, tak mi na to odpoví, že to není pravda a nebo že neví a že ta jeho nechuť pramení z nedostatku peněz a z důvodu nervozity. Mně se to zdá divné, je mu 30 let. Myslím si správně, že mě podvádí a nebo muže mít opravdu problém? Děkuji za konzultaci.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Príčin može byť viacero, pokiaľ bude pred problémom utekať a odmietať s vami o tom komunikovať, tak to nikdy nevyriešite a budete sa trápiť ďalej, alebo to bude dokonca viesť k rozpadu vášho partnerského vzťahu, lebo bez lásky sa žiť veľmi šťastne nedá. Preto mu rázne povedzte, že vám to vadí, že vy tiež nie ste z tejto situácie nadšená, ale robíte obaja to čo sa len dá, aby ste sa mali lepšie a že jeho pozornosť k životu potrebujete. Tak je jesné, že unavený muž v strese nemá veľkú chuť sa milovať, ale ak vás miluje, tak si to dá zariadiť, aby ste sa mohli jeden druhému pár krát v týždni venovať. Že vy nie ste vinná za situáciu, v ktorej sa nachádzate. Ak sa k druhým chová láskavo a milo, tak prečo k Vám nie?!?

Komentáře uživatelů ...

12. 7. 2010 19:46:44
Zostáva vám myslím len jedno. Obrátiť sa o radu k odborníkovi. Vo vás chyba nebude Ale tu nejde o to kto má chybu. Je dobré, že to chcete riešiť. Partner bude odmietať i sa poradiť. Nevadí zatiaľ skúste sama.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy