14321  12. 7. 2010 8:02:15

Qlaira antikoncepce

Dobrý den, již 5. měsíc užívám HA Qlaira, ale přetrvávám u ní pouze z důvodu, že je dle vyjádření lékaře nejšetrnější ze současně prodávaných druhů HA (nízké dávky hormonů atd). Bohužel však musím konstatovat, že sice téměř vymizela menstruace, ale téměř polovinu cyklu zažívám nepravidelné špinění, nevím, kdy, kde mě postihne, tudíž s sebou neustále musím nosit minimálně intimky. Stále čekám, že se to zlepší, ale pomalu přestávám věřit. Mám HA změnit, nebo ještě vyčkat na lepší časy?

Běla   Běla [Porodní asistentka]
S Qlairou obvykle dchází k úplnému vymizení menstruace. Pokud Vás již ale 5. měsíc trápí nepravidelné špinění, které je skutečně obtěžující, pak se domluvte s lékařem na změně antikoncepce. Na trhu je spousta dalších přípravků s nízkou dávkou hormonů, které jsou také velmi šetrné.

Komentáře uživatelů ...

12. 10. 2010 12:40:42
Dobrý den, kvuli spineni mi doktor doporucil zmenit antikoncepci z Belary na Qlairu, ktera je pry nejsetrnejsi... (beru antidepresiva, tak chci telu trosku pomoct a myslim, ze kdyz zvolim nejsetrnejsi antikoncepci nic tim snad nezkazim)... Akorat vsude na tuhle antikoncepci ctu negativa a nejsem si jista, jestli to mam s touhle antikoncepci zkusit.... antikoncepci beru taky proto, protoze mi zvetsi prsa, jestli je ovsem tahle nejak mene hormonalni nebo ja nevim co, obavam se, aby se mi ty prsa nezmensili? Nevite prosiim?? :-((....

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky