14328  12. 7. 2010 9:17:54

Zvracení jako projev gravidity?

Dobrý den, za jak dlouho se objeví příznaky těhotenství? Je to pravidlem do 14dnů od oplodnění a pozitivním testu, že zvracím atd... nebo až déle. Mám takový bílý nepáchnoucí výtok už 3 dny a nechráněný sex byl cca před 7 dny, někde jsem četla, že po oplodnění si děloha vytvoří hustší hlen, aby nedošlo k ohrození oplodněného vajíčka? Jak to tedy je prosím? Menstruace mi mešká asi 3 dny ale testy jsou negativní.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
U každej ženy je to iné. Mnohým len vynechá menzes a inak nemá žiadne problémy, u inej sa prejavia zase úplne všetky príznaky tehotenstva od úplného začiatku a iná má problémy celé tehotenstvo. je to veľmi individuálne. Počkajte ešte dva dni a test zopakujte. Ak aj ten ďalší bude negatívny, tak zrejme tehotná nebudete a po 7 dňovom meškaní menzesu je vhodné obrátiť sa na gynekológa, ktorý vám menzes vyvolá.

Komentáře uživatelů ...

tinda
12. 7. 2010 14:05:23
U každej ženy prebieha tehotenstvo inak. Niektoré ženy nepociťujú žiadne zmeny keď otehotnejú a iným naopak býva veľmi zle. Jedným z najčasteších príznakov je skoro u každej ženy a síce citlivé prsia (doslova naliate), kŕče v podbrušku (vznikajú dôsledkom rozťahovania maternice). Vyskúšaj si spraviť ešte jeden test, tak za dva-tri dni(ak sa nedostaví menštruácia) a či už ti vyjde negatívny alebo pozitívny, tak choď každopádne k lekárovi a buď ti potvrdí tehotenstvo alebo ti dá injekciu na vyvolanie menštruácie. Veľa štastia.
12. 7. 2010 21:21:02
Děkuji a ten výtok nic neznamená?
Kacenka [Porodní asistentka]
13. 7. 2010 11:30:32
Pokiaľ vás nič nepáli, nesvrbí ani nič podobné, tak je to v poriadku.
12. 11. 2010 14:19:10
dobrý den chtěla bych se zeptat měla jsem sex cca 7 dní menzes jsem dostala právě mi to skončilo ale mám bolesti břicha je mi na zvracení a test je negativni nevim co si myslet děkuji za odpoved

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk