14340  12. 7. 2010 11:23:45

Zdĺhavá léčba mykózy!

Dobrý den, prosím vás o radu. Před pul rokem jsem byla na gynekologii, aby mi předepsali HA. Doktor mi předepsal Lindinette 20. Ještě před nasazením jsem prodělala zánět močového měchýře, na který jsem bohužel měla pohlavní styk bez kondomu. Asi dva měsíce na to, co jsem se vyléčila jsem nasadila HA, která mi byla předepsána. Od té doby mě začalo trápit svědění kolem ústí močové trubice a taky výtok z močové trubice. Během toho pul roku jsem byla na gynekologii a vždy mi řekl, že to je přemnožení kvasinek a předepsal mi clotrimazol Al a napodruhé canesten. Léčil se i můj partner. Avšak není pohlavní styk, který by nebyl bolestivý. Ze začátku mě to v pochvě pálilo, postupem času to bylo mírnější. Ted po každém pohl. styku cítím nepříjemné pocity na konci močové trubice a občas svědění v pochvě. MJ sou to opět kvasinky? Když se to jedná i o močení a podobně? V moči mi nic nenašli, avšak mi doktor předepsal prášky, které léčí i kapavku i močový měchýř i ledviny. Kapavka mě dost zarazila. Nemohu mít pohlavní nemoc, když jsem s přítelem dva roky a začalo to od té doby, co jsem měla zánět moč. měchýře. Obávám se, co mě to pořád trápí?. Poradte prosím.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Niekedy tieto problémy s výtokom a kavsinkami sú ovplyvnené aj ATK, preto ak to takto dlho trvá a nič nezaberá, tak by možno bolo dobré ATK vysadiť, aspoň do doby, čo sa vám to nezlepší. Kúpte si lactobacilla je to potravinový doplnok a bude nutné okrem liečby urobiť aj iné opatrenia, aby ste sa kvasiniek zbavila a v takomto prípade je vhodná liečba aj per orácne, podaním celkových antimykotýk v niekoľkých časových intervaloch a dlhodobo. Poraďte sa s lekárom aj o možnej vakcinácii proti kvasinkám.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie