14378  13. 7. 2010 6:52:43

Moc zklamaná

Dobrý den, nevím, jestli mi můžete poradit, možná se to stává hodně lidem. Jsem vdaná a měla jsem přítele, který mi sliboval modré z nebe, tvrdil, že mě miluje, psal mi krásně. Byla to pohádka. Potom se o něm dozvěděl manžel a já slíbila, že to s ním ukončím, jenže jsem ještě nemohla, cítila jsem k němu moc a stále cítím a trápím se. On se na mě vykašlal, nechtěl mě už vidět, nepíše a já smutním. Cítím se jak kus odkopnutého hadru:-( po tom všem, co jsme spolu zažili. Nevím, jak dál.Jsem s manželem a snažím se být štastná. Mě mrzí, že mě vymazal ze života po všech těch řečech, že by chtěl být se mnou atd. a hlavně, že mě miluje. Přece když někdo někoho miluje a to opravdu, tak to jen tak lehce nejde skončit nebo snad ano? Mi ne. Mám ho stále plnou hlavu a jediné, co si přeji, je na něj zapomenout. Strašně mě zklamal a já se s tím neumím vyrovnat. Prosím, jestli existuje nějaká rada, poradťe, děkuji

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Po rokoch manželstva je prirodzené, že do vzťahu sa vkradne akási nuda a stereotyp. Váš priateľ Vám ukázal niečo pre Vás nové a vzrušujúce. Už to nebol ten stereotyp, ale niečo, čo Vám aj Váš manžel na začiatku sľuboval. Tým, že ste s milencom neboli stále spolu, do sms-iek ste vkladali svoje sny, túžby a tvorili ste si tak ilúziu, ktorú pri manželovi nemáte, lebo ste stále spolu a už neflirtujete. Zabúdať budete ťažko, pretože mnoho o milencovi ste si len domysleli a ťažko sa Vám uverí, že je to inak. Odporúčam Vám však orientovať sa hlavne na Váš manželský vzťah. Práve tam sa oplatí dať všetku energiu a lásku. Aj keď Vám to teraz tak nepríde, skúste manželovi napísať ľúbostný list, poproste ho, aby aj on Vám jeden napísal. Uvidíte aké pocity sa u Vás znovu objavia. Spomeňte si na chvíle, kedy ste sa len zoznamovali, aké to pre Vás bolo vzrušujúce. Určite občerstvíte niečo, čo Váš vzťah má, ale pomaly to zapadá prachom.

Komentáře uživatelů ...

13. 7. 2010 7:02:14
Prosím smažte to
13. 7. 2010 7:15:25
Nie nemažte, veľmi vás to trápi a ešte to potrvá. Žijete ešte v sne a krásnych myšlienkach, ktoré vás spájajú s ním. Ale už je to len "sen". Už sa to nevráti lebo ON nebol ten pravý.To, že vás vymazal zo života o tom jasne svedčí. Určite už má inú ktorej láme srdce. Dobre že je koniec nestál za to. Vráte sa do reálu alebo si nájdite iný sen!!! Budte veľa s manželom , veľa sa dotýkajte, STÁLE, terapia dotykom robí zázraky. Pri každej príležitosti dotyk, pri ležaní dotyk, stále dotyk. Mate super manžela on nech je vaším snom!!!! nezabudnite stále na dotyk.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy