14393  13. 7. 2010 11:08:48

Ovulace dodatok

Ahoj poradničko, děkuji za odpověď viz níže. Znamená to tedy, že dokud mi nepřijde moje menstruace bez antikoncepce, tak nemohu otěhotnět a neovuluji?



Konec užívání ATK

Dobrý den přestala jsem s užíváním antikoncepce v půli balení, nedělala mi dobře, dostala jsem krvácení, které už mi skončilo, můžete mi napsat kdy jsou plodné dny v této situaci? Nevím jak si to vyznačit v mens.kalendáři. Děkuji

Kacenka [Pôrodná asistentka] - Nie to sa nedá. Musíte minimálne počkať na ďalšiu menštruáciu, ktorá bude bez užívania tabletiek a po dvoch troch mesiacoch dokážete zistiť aký dlhý máte cyklu, teda po koľkých dňoch sa opakuje a potom si veľmi ľahko podľa http://www.tehotenska-kalkulacka.esvet.eu/ určíte plodné dni aj sama.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nie tak to nie je! Môžete ovulovať ale to je nemôžem vedieť a ani vy to neviete. Pokaiľ si ovuláciu nesledujete. Vy ste sa pýtala na výpočet plodných dní a tie si nedokážete vypočítať bez toho, aby ste vedela dĺžku svojho cyklu bez užívania ATK. Bohužiaľ už zrozumiteľnejšie odpovedať nedokážem.

Komentáře uživatelů ...

13. 7. 2010 11:10:24
Poslala jsem všechny odkazy dohromady i s odpovědí Paní Kačenky, prosím odpovězte mi na otázku:´´ znamená to tedy, že dokud mi nepřijde moje menstruace bez antikoncepce, tak nemohu otěhotnět a neovuluji??? ´´
13. 7. 2010 19:16:31
Nemáte pravdu. Ovulujete 14-16 dni PRED ĎALŠOU menštruáciou. Ale vy neviete kedy menštruácia príde tak teda neviete ani kedy ovulujete. Vydržte minimálne dve menštruácie, aby ste vedela aký bude váš cyklus. Budete približne vedieť ovulácie , čas menštruácie.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk