14397  13. 7. 2010 13:54:54

Trávení ATK?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, za jak dlouho se antikoncepce stráví (jestli vadí, že jsem zvracela za 6 hodin po podání)
Taky bych se chtěla zeptat na to, že když jím druhé platíčko bez přestávky a jestli ho musím dojíst celé, nebo si klidně můžu udělat pauzu už teď, když už je to druhé patíčko.
Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
prosím vás prečítajte si príbalový letáčik, veľmi sa vám to zíde!!! Pokiaľ zvracanie alebo hnačka nenastala do 2 až 4 hodín od užitia lieku, tak na účinok ATK to nemá potom žiadny vplyv. Ak beriete dva paltíčka bez prestávky musíte vždy načaté platíčko dobrať CELÉ!!! a potom si urobíte pauzu.

Komentáře uživatelů ...

13. 7. 2010 14:13:34
Beru lindynette 20 a tam v příbalovém letáku o posunu menstruace nic není. Před tím jsem měla Minervu a tam bylo psané, že pokud se chce menstruace posunout, má se vynechat 7 denní přestávka a začat s druhým platíčkem a může se přestat libovolně, ne až po dobrání celolého platíčka.
15. 7. 2010 20:00:28
Zkuste si přečíst příbalový letáček od Lindynette 20, takové informace tam nenajdete!! Ano, četla jsem Vaše odpovědi tady ohledně braní platíček za sebou a dělání pauzy až po dobrání. Ptám se na to, protože u Lindynette 20 se takových informací nedočtu. Před tím jsem měla Minervu a tam bylo psané, že se pak přestávka může udělat kdykoliv. Nebojte, když beru nějaké léky, které zásadně ovlivňují můj organizmus, tak si vždy čtu příbalový leták :-) Bude moc vadit, když si tu přestávku udělám bez dobrání durhého platíčka? Děkuji Vám za odpovědi :-)
Kacenka [Porodní asistentka]
16. 7. 2010 10:35:39
No je to vaše telo, úplne zbytočne si rozhádžete cyklus, ale keď chcete robte ako chcete ja som vám napísala medicínky pohľad ako by to malo byť správne napísala. Takže ak si chcete posunúť menezs tak si proste neurobíte pauzu a pokračuje v užívaní ale celého balenia. A až potom si urobíte pauzu.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky