14455  14. 7. 2010 15:36:56 - robci465

Rýchla a dlhá erekcia v 19r

Dobrý deň, mám 19 rokov a už vyše 2 rokov mám "problém" s tým že som sa vzrušil kedykoľvek keď som bol v blízkosti priateľky alebo nastali nejaké dotyky alebo čokoľvek čo môže chalana trochu vzrušiť. Výrazorovo som to vždy zakryl, dotykom som sa nejako vyhol a postupom času a nadobudnutia skúseností som si uvedomil že je to vlastne plus-trvá to stále a rovnako je to i intenzívne, občas ale v spoločnosti sa dokážem nejako ustrážiť a nedostať dostatočnú erekciu. Rád by som vedel čím je to vyvolané, ešte som zabudol dodať že pri styku dokážem mať ejakuláciu X krát (odsledované to mám 4x) i potom nastala dostatočná erekcia a ja som bol opäť "pripravený", no cítil som že je trochu slabšia. Nedokážem si zodpovedať čím to je, keď je to už takéto dlhodobé, predčasnou ejakuláciou netrpím, len moja výdrž nieje až taká veľká (3-15min) no pri opätovnej a silnej erekcii kedy sa môj penis stoporí a je dosť pevný (taktiež som zistil časom že je to plus) moja výdrž stúpa a odsledoval som si i 40 minút sexu, ďakujem, Róbert.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Milý Róbert ja teda žiadny problém nikde u vás nevidím. Čo vám akože robí problém? Podľa mňa ste v úplnom poriadku a všetko u vás prebieha fyziologicky ako by malo.

Komentáře uživatelů ...

16. 7. 2010 21:35:02
V čom je problém? Veď podľa toho čo píšete vaše "vlastnosti" by chcelo mať ďalších 99% mužov a chalanov.
17. 7. 2010 22:11:44
Chcel som sa dozvedieť čím to môže byť spôsobené, môže na tom hrať rolu psychika ? Taktiež ešte môžem doplniť zaujímavosť pri orále nedosiahnem v 99% prípadoch vyvrcholenie, môžem robiť čo chcem (psychicky sa uvoľniť a nejako sa snažiť to podporiť) a fyzicky partnerka...
Kacenka [Porodní asistentka]
18. 7. 2010 10:33:12
Tak proste orálny styk nie je to pravé pre vás, každý máme rád niečo iné a preto existuje toľko rôznych variácií pri sexe. Stačí si len vybrať a praktizovať to, čo vám je príjemné a pri čom dosiahnete svoj orgazmus. Robiť niečo, čo vás nevzrušuje, to nemá veľké opodstatnenie, nemyslíte!?
22. 7. 2010 20:40:25
a to má být jako problém, nebo ses chtěl jen pochlubit ???????

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie