14479  14. 7. 2010 22:09:18

Predkožka, problém?

Prosím vás , na tomto fórum byl jeden přispěvek (http://www.omimine.cz/home/detail?id=10570) že se bál o velikost a jestli uspokojí svojí partnerku přiložil jsem obrázek mého penisu a chci se zeptat zda jse má dělat to že se přez den nechává ztažená předkožka a má se to zkoušet atd.. v budoucnu bych nejradši svojí partnerku uspokojil tak aby si nestěžovala a bylo vidět že se snažím :) prostě sex plný lásky a taky jestli mi penis eště vyroste v lednu mi bude 15
jestli mmožno odpovězte mi jenom je možné že aniž bych byl gay tak když sem ostříhaval tu fotku tak se mi postavil z pohledu na můj vlastní penis? a to že nejsem gay poznám :) PS: předkožku zatím skouším stahovat ale trochu mně to v trenkách jako takovej zvláštní pocit :)
a eště něco nemáte tu někdo techniky k dosažení hezkého příjemného orgasmu při masturbaci používám to že si pěstí chytnu penis a jezdím nahoru a dolu jakoby : tím si stahuji předkožku a po zhruba 1-2 minutách org..a kdybych dál to jak píšou tam že bych si předkožku dával dolů bojím se že by už orgasmus nebyl takový jako teď :( poradte mi :)
a myslíte že moji rodiče vědí že masturbuji? pač ,mně zatím nenachytali :)! Děkuji předem

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Predkožka, problém?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Myslím že v komentároch ste dostal rady, ktoré ste chcel počuť.

Komentáře uživatelů ...

15. 7. 2010 0:07:28
Koukl jsem se na starý dotaz, určitě je lepší, když je na penisu předkožka stažená dozadu zcela a ne jen napůl. Orgasmus za 1-2 min při masturbaci je naprosto v pořádku, při souloži to trvá déle. Partnerský sex zatím neřeš, i když ti za půl roku 15 bude, je to dost brzo zvl. u kluka. Pokud se ti postaví při pohledu na vlastní penis, tak to neznamená vůbec nic, žádná vada to není. Je v pořádku, že se ti tvé tělo líbí. Předkožka vzadu -pokud tě vzadu neškrtí, není úzká, tak ji klidně tak měj celý den. Ničemu to nevadí, ztratíš tím přecitlivělost penisu, je to lepší (ale ne nutné) i hygienicky. Než si zvykneš na chození s trvale staženou předkožkou, tak tě to může trošku dráždit, někdy např. při sportu může dojít i k mírné ejakulaci, než si žalud zvykne. Pak to vnímat nebudeš vůbec. Teď když jsou velká horka, tak bych doporučil míst celodenně staženou předkožku každému, kdo ji nemá moc úzkou. Rodiče tě možná "nenachytali" proto, že jsou taktní. O masturbaci vědí buď že tě přece jen zahlédli, jinak ji stějně předpokládají. Jestli je malé procento dívek, které nemasturbují, tak u kluků to je 99%, co pravidelně masturbují a zbytek to jen nepřizná. Budeš-li mít trvale odkrytý žalud, tak masturbace se to nijak nedotkne. Jedině se ti časem zvětší výdrž, jinak vše zůstane stejné. Rozdíl by byl jen u obřízky.
15. 7. 2010 0:36:17
Penis vypadá zcela v pořádku, velikost je OK a předkožka se zdá taky.
15. 7. 2010 1:36:39
S partnerkou bych chtěl mít sex už v 15 je to doba takorát oba dva sme souhlasili nejdříve zajdem za doktorem ale velikosti se bojím abych ubec došáhl tam kam mám a aby se to partnerce líbilo :)
15. 7. 2010 10:56:16
eště něco skouším dávat předkožku do zadu ale v trenkách mi to strašně vadí tak to vetšinou nevidržím a musim si jí dát zpet navíc furt stojí když je takle a když je předkožka vzádu a mám ho takle nepotřebuju močit a třeba už hodinu sem nemasturboval tak se mi stává že mi znej něco teče PS: mužete mi poradit co stím aby to nebylo tak nepříjemné vtěch trenkách?
15. 7. 2010 10:59:35
eště něco pokad si ho vyhrnu nechám chvili takle a ležím a pak jakoby chci masturbovat tak se mi předkožka lepí s žaludem a táhá mi to kuži z žaludu trochu to boli ale jak mile sem třebe předtím chvili močil a pak šel teprv masurbovat tak u to bylo lepší
15. 7. 2010 13:04:56
Velikost vypadá v pořádku, pro mladou dívku je určitě lepší menší či střední velikost než veliký penis. Pokud máš nepříjemný pocit nebo erekci při odkrytém žaludu, to je pouze věc nezvyku. Pokud si necháš předkožku staženou dozadu déle, třeba 6 hodin, uvídíš že si to pak budeš uvědomovat méně. A když to vydržíš celý den, tak ke konci ti to ani nepřijde. Při stažené předkožce se může stát, že odchází trošku přeejakulační tekutiny. Dojde k určitému mírnému dráždění, tak proto. Pokud bys chodil s trvale odkrytým žaludem, tak tohle by byla otázka několika dní, než by si žalud zvykl. Přestaly by pak častější erekce i těch pár kapek, co se takto uvolní. Ve spánku zas může dojít k poluci, i když k ní jinak nedochází. Nicméně časté erekce budeš mít stejně, znamenají jen normální fungování tvé sexuality.
15. 7. 2010 13:12:02
Trošku mě zarazilo, že máš obavu, jestli rodiče ví o tvé masturbaci. Přitom si plánuješ od 15 partnerský sex. S masturbací jsou srozuměni, ale partnerským sexem bys je asi nepotěšil. Proti zákonu to ovšem není. Dřív bylo obvyklé, když spolu dva chodili, že před zahájením sexu (soulože) tu bylo různé mazlení - hlazení na prsou, na genitáliích, vzájemná masturbace. Nejde jen o otěhotnění, než se přistoupí na normální soulož, tak je toto dobrý mezistupeň. Ovšem i toto se smí až od 15.
15. 7. 2010 13:36:40
samozdřejmně že to nedopadne do 18 bych se toho chtěl zbavit (panictví) Taky to chci udělat z první a fakt velkou láskou abych toho pak nelitoval :) a co jsou výhody toho že budu mít žalud odkrytý PS: rodiče by o pohlavním vztyku nevěděli :) a za 2 mně je to jedno jestli ví že masturbuju jen jestli si myslíte že to ví :) PS: chtěl bych se jenom zeptat na jméno kdo mi to tu celou dobu tak ochotně radí lámal sem si totiž hlavu stím jestli to sem mám dát a aby se mi holky nesmáli (kvoli velikosti) i když když je větší tak si pak holky prý stežují kvuli bolesti .děkuji..
15. 7. 2010 13:59:37
Zkus se podívat na dotaz 13777, disk. příspěvky na konci popisují zkušenost u malých chlapců. Jinému muži zde v poradně zas toto radil kožní lékař, kvůli potížím co měl. Jen na tomto serveru je toho víc. A jedné poradně zdravotní pojištovny to docela doporučuje i urolog. Ale vyjádřím to sám. Není to nutné, ale nemalá část dospělých mužů to preferuje, mají trvale staženou předkožku dozadu. U někoho to nejde, je-li překožka zúžená. Výhody: žalud postupně ztratí přecitlivělost, v sexu to znamená delší výdrž. Povrch žaludu zesílí, menší možnost poranění při sexu. Bezvadná hygiena, žalud i předkožka obojí zůstává zcela čisté, má-li být např. sex v přírodě, v lese apod., kde není možná koupel předem, obrovská výhoda. Nejsou žádné záněty předkožky a žaludu. Tím se významně snižuje možnost rakoviny žaludu a předkožky, podobně jak u obřezaných mužů. Můžou být i další důvody, některým ženám či dívkám se to víc líbí. V některých orientálních zemích (Japonsko, Čína, Vietnam) se od dospělého muže vyžaduje, aby měl trvale staženou předkožku a zcela odkrytý žalud. U koho to nejde, tak se řeší obřízkou. Žalud zakrytý předkožkou by působil asi jako žena v sukni se silně chlupatýma nohama. Tam jde spíš o kulturní zvyklost, ale za ní je i dlouholetá zkušenost, že to přináší určité výhody.
15. 7. 2010 14:10:35
tak určitě budu skoušet už držím 30 uminut ale furt je to nepříjemné :D a jak se pak masturbuje když budu mít předkožku vzádu mám si jí dávat jakoby dobředu? a to když to tak budu dělat nebude mi zas zustavat ve předu?
15. 7. 2010 14:30:22
Nepříjemných je prvních pár hodin, pak to přestaneš vnímat. Na masturbaci se nic nemění, dělej jak dosud a jak ti je příjemné. Nejsnáz si na staženou předkožku zvykneš, když máš nějakou jinou činnost. Např. vyjedeš si na kole, jdeš plavat, do města, na nákup apod. Ne když sedíš či leží doma a stále sleduješ své pocity. Stáhnout si ráno dozadu předkožku taky doporučoval jeden lékař v jedné knížce o sexu (myslím Thomas Glynn Sexuální praxe), tam se jednalo o zlepšení kvality partnerského života. Není to nutnost, ale řada mužů to vnímá jako přínos. Jen chce vydržet - prvních pár hodin, prvních pár dní, kdyby budeš mít předkožku vzadu celodenně, zvykneš si za cca 2 týdny, že to téměř nebudeš vnímat. Za 2 měsíce trvale stažené předkožky (i v noci) si na to zvykneš zcela, nebudeš nic vnímat. Naopak po natažení předkožky na žalud ti to přijde takové divné. Chce si to jen zkusit. Předkožka už dávno neplní svůj účel ochrany žaludu, neběháme nazí v křoví jak dříve domorodci.
15. 7. 2010 18:45:42
Zkus večer napsat, jak to fungovalo s odkrytým žaludem. Nepříjemné jsou tak první 2 hodiny, pak to člověk moc nevnímá. Za 2 dny celodenního nošení to člověk pak moc nevnímá, za 2 týdny tomu přivykne téměř zcela. Za dva měsíce člověku nepřijde, že by to mělo být jinak. Není to nutné, ale je to docela dobrá praxe.
15. 7. 2010 19:00:31
Prominte musel sem to dneska zrušit mněl jsem jít sekat a pravděbodoně se mi vyhrnula spátky při skrčení k nalívání benzínu tak to skusím zítra děkuji :) myslíte že dát to dnes přez noc by mi ušetřilo to trápení zejtra ?? že bych zejtra už bylo v pohodě z vyhrnutou předkožkou?
15. 7. 2010 19:35:54
skusil sem to před 30 minutama a zdá se že sem si zvykl sice mi furt "stojí " jak říkáme my pubertáci :) ale je to vpoho nic není nepříjemné a vydrží i dotek prstem :)
15. 7. 2010 20:51:08
mám to nechat i přes noc? :)
15. 7. 2010 21:23:32
Zkus to přes noc, nanejvýš tě potká mokrý sen. Během spaní je obvyklá erekce, toto ti ji může malinko prodloužit. Při erekci je určitě daleko příjemnější mít předkožku staženou dozadu. Zkus spát v nějakém dlouhém triku, nejlépe bez trenek. Dosti dospělých mužů spí nahých, důvodem není ani tak sex se ženou, ale noční erekce. Ráno si pak předkožku můžeš nechat staženou i přes den.
15. 7. 2010 22:54:44
ok dám vědět :) zatím děkuji jo a PS: je možné že sem si nato zvykl po 30 minutách?
16. 7. 2010 12:23:10
Večír se mi asi schrnula :( ráno sem se brobudil a byla nahoře tak dnes přes den :(
16. 7. 2010 14:47:21
Jde to přes den? Aby se předkožka nevracela, tak tomu jde napomoci. Např. z kondomu ustřinout na konci ten kroužek a ten navléci těsně pod žalud. Mít odkrytý žalud ale není žádná povinnost či nutnost. Má to své výhody, dost mužů to preferuje. Nejsme ale v zemi, kde by se to strikně vyžadovalo. Část mužů má žalud krytý předkožkou, důvody jsou různé - úzká předkožka, nebo se někomu jen vrací a nemá potřebu si ji vzadu nějak fixovat, než to tak zůstane samo. U jiných jsou to zas počáteční nezvyk, i když pocit nepohodlí docela rychle zmizí. Když to nepůjde, nic se neděje. Když to půjde nebo ze začátku kůžičku vzadu zafixuješ, tak ještě lépe. Jediné, že předkožka vzadu nesmí škrtit, aby volně odtékala krev z žaludu.
16. 7. 2010 19:33:40
všechno je v pohodě jen se mi vrací a navíc je mi 14 skoro 15 ZA první stydím se koupit si kondom :D za druhé bydlím na vesnici a obchod je odemně 14km daleko :)
16. 7. 2010 19:46:34
Zkus si říct nějakému kamarádovi, nebo automat ve městě. Je-li ti 15, tak ti kondom bez problémů prodají. Ono jde zafixovat různě pomocí leukoplasti. Cituji jednu matku "Můj syn trpěl často záněty pod úzkou předkožkou.Po problematickém přetažení se kůžička vracela zpět.Na radu na některé takovéto diskuzi jsme vystřihli z tenkého filcu kolečko s otvorem pro penis,navlékli ho přes obnažený žalud do žlábku.
16. 7. 2010 19:50:32
Jak jsem psal, není to nutné, ale je to docela prospěšné. Pokud se ti vrací jen občas, tak si ji hned vždy stáhnit zpět (rukou do kapsy či pod kalhoty). V nejhorším při návštěvě WC. Ale po nedlouhém nošení vzadu se předkožka vracet přestane, nebo se pak vrátí jen výjimečně. Mně se nevracela téměř nikdy, ale každý to má jinak. Jen nesmí vzadu škrtit a bolet.
16. 7. 2010 20:10:10
nic takového ale jedno by tu bylo :) jak jste říkaly to stím kondomem já nemám tak velký penis :) asi by mi kondom eště nebyl :) :)
16. 7. 2010 20:12:25
ikdyž mohl bych se podívat když mi bylo zhruba 10 z kámošema sme to požívali jako "fun balonky :D " tak jestli to tu eště nebudu mít schovaný nějaký :)
16. 7. 2010 21:01:20
Před dosti dlouhou dobou jsem dostal kondom v rámci nějaké reklamy. Když jsem si zkoušel nasadit, tak mi byl docela malý. Sice jsem ho tam narval, ale docela úzký a a na délku nestačil. Přitom mám spíš jen menší průměr, takže se neboj, že nebude kondom tvé velikosti. Jestli chceš za rok zkoušet s partnerkou, až budet smět dle zákona, tak stejně ho budeš potřebovat. Já jinak už nemám moc jiného, co bych ti napsal. Jestli ti stažená překožka nedělá potíže, tak obvzlášt v tomhle počasí bych ji tak nosil. Nejsem zas úplný fanatik, abych tě odkazoval na různé návody, jak si předkožku vzadu zafixovat leukoplastí. Jde to, ale to už mi přijde jak samoúčel. Má to poskytnout určité výhody, nic víc. Skype ani mail jsem nedám, i takhle mě občas kontaktují lidi víc, než o to stojím. Tím nemyslím tebe, ale měl by to pak každý. Možná sem párkrát napiš, jak se ti daří mít předkožku vzadu, pokud to tak chceš zkusit. Osobně bych každému doporučil, aby to na pár týdnů zkusil a pak si sám vyhodnotil, co mu vyhovuje lépe. Možná že případné tvé zkušenosti můžou pomoci i někomu dalšímu.
16. 7. 2010 21:04:44
Jo děkuji myslím si že tento topic už není potřebný prosím o smazání děkuji :)
22. 7. 2010 18:57:17
Drží to už?
22. 7. 2010 21:04:03
teda to jsou ale starosti s kouskem kúže...... "-)
accept12
23. 7. 2010 21:37:00
Dobryden,chci se zeptat na muj problem se stahovanim předkožky,nikdy v budoucnu sem neměl žadny problem až po letech se mi na předkožce oběvil takovy prstenec že mi nejde přetahnout přes žalud a když mam pohlavni styk tak mi vždy praskne a je to velmi bolestive potřeboval bych vaši radu co mam dělat děkuji za vaši radu a odpověd.
23. 7. 2010 22:06:02
Dle popisu to vypadá na typický případ fimózy. Sice jde předkožka přetáhnout, ale s bolestí či obtížemi. Úzký prstenec odpovídá konci předkožky, tj spojení mezi jejím vnitřním a vnějším listem, pokud je předkožka přes žalud. Někdy s věkem dojde k ztrátě pružnosti tohoto prstence, který pak zaškrcuje. Běžte s tím k lékaři, patrně doporučí menší chirurgický zákrok. Fimóza se objevuje někdy u mužů po 40, do té doby byl prstenec užší, ale byl roztažitelný.
27. 7. 2010 9:15:17
A jak dlouho může předkožka zůstat stažená? a bez komplikací?
27. 7. 2010 19:17:05
Když je volná, tak klidně trvale. Když je zúžená, tak dle míry zúžení. Úzkou předkožku vzadu nenechávat, co není nutné. Takže po umytí a osušení přetáhnout hned zpět.
27. 7. 2010 19:53:46
Takže, když nemam žádný problem, tak jí můžu nechat vzádu trvale. Děkuji moc
27. 7. 2010 20:25:47
Pokud vás vzadu předkožka neškrtí, není viditelně užší, tak si ji klidně nechte trvale vzadu. Zkuste večer, když by otékalo po pár hodinách, dejte zpět, jinak můžete nechat i přes noc. Pokud nejste zvyklý na odkrytý žalud, tak možná bude poluce, ale to snad není problém. Pokud by nějak bolelo, tak předkožku dejte zpět. Trvale staženou předkožku má řada mužů i někdy dospívající chlapci, v určitých případech i malí kluci. Narazil jsem na článek, kde mámy 3 letým klukům nechávali trvale staženou předkožku. Pokud je volná, proč ne. Hygienicky to je lepší.
2. 8. 2010 16:08:59
Zdar mam takej problem je mi 15 let kdyz mi neamm erekci tak mi jde stahnout tesne pod zalud , kdyz mam erekci tak predkozka neni stahla, je upln navlekla az na vrch :( a kdyz to chci stahnout tak to stahnu maximalne do pulky a dal nejde bojim se zajit k lekari co mam delat ? :( Dik predem :)
2. 8. 2010 17:02:34
Jestli je kratší uzdička, tak to žádná poradna nespraví, ale drobný chirurgický zákrok u lékaře ano. Musí to vidět lékař, ale bude nutná frenuloplastika. Při styku by se mohla uzdička přetrhnout, značně to krvácí, takže radši k lékaři. Jiné řešení není.
Kacenka [Porodní asistentka]
3. 7. 2012 15:20:13
Téma uzavřena !!!

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie