14491  15. 7. 2010 6:50:03

Zhoršení erekce po jelpingu

Zkusil jsem cviky tzv.jelqing na prodloužení penisu. Může být toto cvičení účinné tak jak se píše na serverech, které toto cvičení propagují? Po dvou dnech cvičení mám horší erekci, je to normální?

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Žiadnymi pomôckami a nie cvičením, či liekmi penis nezväčšíte, je to len marketingový ťah!!! Takže vám to rozhodne nedoporučujem. To ako keby si naťahovaním prsníkov chceli zabezpečiť ich zväčšenie, tiež to nie je možné a ak chcú väčšie prsia, tak musia na plastiku!

Komentáře uživatelů ...

15. 7. 2010 7:24:29
Ťažko to posúdiť, mohlo to na nejaký čas vás ovplyvniť pri zvlášť intezívnom cvičení. Dajte si pauzu a malo by sa to zlepšiť. Na vašom mieste ak si myslíte že to ozaj potrebujete cvičil by som ale len veľmi mierne. Nepreháňajte.
15. 7. 2010 12:51:06
Riziko poškození penisu při tomto cvičení není malé, šance na zvětšení velikosti - jsem dosti skeptický. Natahovat penis je lepší zařízeními jako Andropenis, tam snad určitý výsledek být může. Nošení asi nebude zcela pohodlné, ale riziko tu je minimální.
15. 7. 2010 15:06:59
Myslím že žiadne cviky vám nepomôžu. A keď, len na krátko - asi. Prístroje a zariadenia sú len pre vyťahovanie peňazí z vrecka tým čo majú malé sebavedomie. Netrápte sa ako vyzeráte berte to ako dar prírody. Nie každý sval sa dá zväčšovať. Udržujte ho radšej v dobrej kondícií, tým vám ( a ešte niekomu ) spraví väčšiu radosť.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie