14540  15. 7. 2010 23:12:32

Těhotenství, 2 pozitivní testy

Dobrý večer. Chtěla bych vás požádat o radu, tedy spíše o názor. V sobotu (17.7.) to bude 14 dní, co jsem měla s přítelem nechráněný pohlavní styk, přítel si dával pozor, ale já i přesto měla pochybnosti, vím sice, že těhotenský test se má dělat až 3 týden, ale zkusila jsem to dříve, oba dva testy byly pozitivní, je šance, že jsem opravdu těhotná? Asi poslední tři dny mám citlivá prsa a jsem unavenější než obvykle, menstruaci bych měla dostat až ke konci měsíce to je někdy okolo 28.7. K tomu se přidal i bílý tvarohovitý výtok, který mám asi tak týden, ale jen občas. Předem vám moc děkuji za odpověď.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Pokud Vám vyšly dva těhotenské testy pozitivní, pak těhotná nejspíš jste. S výtokem se obraťte na Vašeho gynekologa. Také Vám může těhotenství potvrdit buď odběrem krve nebo ultrazvukem. Jestliže je ale těhotenství staré 14 dní, jak z Vašeho popisu vyplývá, pak při UZ vyšetření ještě nebude vidět.

Komentáře uživatelů ...

tinda
16. 7. 2010 9:48:40
Všetko nasvedčuje tomu, že si tehotná. Ak ti už po 2 týždňoch vyšli dva babytesty pozitívne to znamená, že tvoje tehotenské hormóny HCG sú dostatočne vysoké na to aby ti to test ukázal. Počkaj či sa náhodou nedostaví menštruácia (ale myslím, že skôr nie) a potom si urob ešte jeden test a ak bude positívny tak zajdi k svojmu lekárovi na krvné testy. Veľa štastia.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk