14564  16. 7. 2010 14:06:43

Asi úzká předkožka

Ahoj! Je mi 18. A nejspíše mám zúženou předkožku a krátkou uzdičku. Byl jsem u odborného urologa a ten mi zdělil, že by se to mělo dát roztáhnout OPHTHALMO-HYDROCORTISON. Myslíte že je to možné nějak udělat? Mažu jsi to. Je nějaká šance? On mi říkal že obřízka není nutná. Když masturbuji tak předkožku dám max za žalud. Ale není to moc příjemné a trošku to škrtí. Je tam tedy šance roztáhnutí?

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Asi úzká předkožka

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
problém nebude ani tak v predkožke ale skôr v krátkej uzdičke. Postupujte podľa rady lekára a pokiaľ aj po skončení liečby bude problém pokračovať, tak to ďalej budete riešiť s odborníkom.

Komentáře uživatelů ...

16. 7. 2010 14:37:15
Předkožka mírně užší vypadá. Tady jde spíš o subjektivní pocit, zda-li bolí nebo nezaškrcuje odtok žilní krve. Jsem docela skeptický k účinku masti a roztahování. Obvykle urologové s obřízkou moc neváhají, kdyby se k ní váš doktor neměl, změňte lékaře. Ale je část mužů, kteří mají i užší předkožku a vedou normální sexuální život, někteří ovšem s určitými potížemi. Kromě obřízky by šlo uvažovat i o plastice (naříznutí, naříznutí a sešití, aby došlo k rozšíření), ty ale neprovádí všude. Uzdička mi nepřijde jak vyloženě krátká, i když sám ji mám o dost delší. Pokud obřízku chtít budete, nebude problém si najít pracoviště, kde ji bez problémů provedou. Mělo by to být na pojištovnu, jen kdybyste chtěl nějaké nadstandardní provedení, tak byste si to musel platit.
16. 7. 2010 15:12:54
Zatiaľ rešpektujte radu lekára. Mažte si to aspoň 3 x denne a pomaly rozťahujte. Rozťahovať môžete i v teplej vode pri kúpaní. Verím, že to pomôže váš stav nie je až taký zlý.
16. 7. 2010 15:22:23
S případnou obřízkou není třeba spěchat, teď o prázdninách jsou stejně dovolené, pak je lepší načasovat tak, aby člověk mohl v létě jezdit na kole apod. Roztažení předkožky se spíš týká případů, kde dotyčný si dosud předkožku moc nepřetahoval, neprováděl masturbaci apod. Ale v tomto věku, za běžné situace, jsem dosti skeptický. Lékař jistě správně volí nejdřív mast, je ale otázka, nakolik procent tu sám očekává výsledek. Tj. zkoušet, ale nemít přehnané očekávání.
25. 7. 2010 20:57:23
Když mi bylo asi kolem dvaceti pěti let,měl jsem velký problém se zůženou předkožkou.Protože osvěta nižádná, rozhodl jsem se,že problém vyřeším sám.Předesílám,že dnes je mi šedesát tři.Ale k věci.Protože jsem již měl problem při močení(tenký proud moči a bolest při močení)rozhodl jsem se vyůstění rozšířit.Použil jsem lékařský teploměr a otvor rozšířil.Po týdnu jsem použil nástavec na tubu,kterým se aplikuje mast do konečníku,protože měla ten správný kónusový tvar.Předkožku jsem si mazal vepřovým sádlem a denně prováděl rozšiřování otvoru předkožky.Po asi měsíci a půl jsem dokázal přetáhnout předkožku přes žalud,ale při ztopoření problém zůstával.V tu dobu jsem se dostal k informaci o Hydrocortisonu a jeho vlastnostech na bázy kortikoidů.Místo sádla jsem začal používat tuto mast a výsledek se dostavil během dvou měsíců.Přestal jsem mít problém při souloži a hlavně přestaly se mi tvořit praskliny na předkožce.No abych to zkrátil.Obřízka mne stejně neminula,protože čím je člověk starší,tím kůže ztrácí pružnost a problém se vrací a je daleko větší.Odhodil jsem"stud"a podstoupil malý chirurgický zákrok,který trval cca.půl hodiny.Byl jsem hlupák,že jsem to neučinil hned v mládí, a zbytečně do třiceti let improvizoval.Proto radím,pokud začíná problém s fimózou,řešit to hned a radikálně.Stejně se obřízce nevyhnete,jen se budete trápit.
30. 7. 2010 22:11:07
Díky lidi! Na operaci jdu za 4týdny... Mějte se
7. 8. 2010 20:19:35
Gratuluju k odvaze a držim palce !
9. 8. 2010 23:40:43
Díky. Dám sem vědět po operaci.
29. 8. 2010 0:49:14
Tak jsem po operaci... Napisu jsem tak za mesic jak se to zahojilo...
13. 10. 2010 23:29:28
Zdravim,mam taky obrizku,je my 22let a chci se vas vsech zeptat, na jak dlouho je to celkove v nemocnici kdyz tu rikate pul hodiny?? tak za jak dlouho vas teda pusti? a jak potom dlouho trva zahojeni a vse kolem toho, byl bych rad kdyby jste to tu vysvetlyli presneji. jsem taky velice stydlivy a nemuzu se odhodlat s tim jit k doktorovy.. posledni vec jak potom vubec penis vypada??? dekuji moc za vase odpovedi!!
17. 2. 2011 14:02:10
MUSIS HNED MASTURBOVAT HNED JAK TI TO OBRIZNOU TAK PŘOD DOMUA MASTURBUJ !!!
10. 7. 2011 20:21:49
Jem mi 14 let a mám stejný problém, ale na obžízku jse mi moc nechce.Už asi 1 rok si to mažu OPHTHALMO-HYDROCORTISON a docela to pomáhá.Je zbytečně chodit na obřízku?
30. 8. 2011 23:29:04
Mám taky nějaký takoví problém. Je mi 16 let a přy přetahovaní vše jde dobře ale jak se penis pomalu dostává do erekce tk to přestane jít a nejvíc to dám cca do půlky žaludu víc mi to nepustí. Na obřízku se mi taky 2x moc nechce. A když by ktomu nastoupilo mám docela blbí pocit se otom svěřit rodičum. Co mám dělat Děkuji :)
Admin [Administrátor]
6. 9. 2016 8:29:16
Téma uzavřena !!!

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot