14587  16. 7. 2010 20:02:37

Strach z nevěry

S pritelem mame uzasny vztah i dite.Uzasny je i v milovani a sexu vzdy o vsem hovorime otevrene a neni problem. Ten nastal az rekl ze chce skusit sex ve trech. Ja mu rekl a ze v mladi to mam uz za sebou a neni o co stat, presto jsem podvolila a uskutecnilo se to 2 muzi a ja. On jako muz selhal na plne care. Ted me premlouva na sex ve trech s zenou, ale do toho jit nechci jsem zarliva, presto na nem vidim ze ho to nejak mrzi nebo co. Me je 39,on ma 41 let jsme oba hodne narocni a sex. zalozeni, presto ze nemame v nicem problem prijde mi, ze on chce stale vice poznavat svoji hranici. Až to jednou prejde k nevere, protoze nedostane co chtel odemne. Mylim se nebo mam pravdu?

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Je logické, že nechcete být přítomna situaci, kdy uvidíte svého životního partnera v milostném objetí s jinou ženou. A to ať už se vnímáte jako žárlivá, nebo ne. Přítel Vám navrhl něco tak ošemetného, jako sex ve třech. Taky že při něm, logicky, selhal. A nyní Vás chce vystavit téže situaci. Je to jistě záležitost individuálního gusta, já osobně bych tyto experimenty spíše neradila. Mohou vážně ohrozit tu jedinečnou intimitu, která náleží jen Vám dvěma.

Komentáře uživatelů ...

18. 7. 2010 23:39:45
Jsem s partnerem osum let a před rokem a půl jsme se vzali máme krásného pětiletého syna a teď jsem zjistila, že je mi nevěrný s naší servírkou asi dva měsíce, tu zradu nemůžu zkousnout ve všem jsem podporovala měli jsme moc hezký vztah a vše zničil cítim se prázdná, nehezká, nemilovaná i když slibuje hory i s horákama nevěřím mu a mám pocit, že už nikdy nebudu. I když mi vykládá, že udělal velkou chybu a že to byl jeho největřší omyl v životě, mám pocit nesmírné ztráty jako by mi umřelo dítě. Vůbec nevím jak se s tím mám vyrovnat i když chci naši rodinu udržet pohromadě už kvůli synovi. Co mu chybělo? Je poučený, že to ublíží všem, nebo to udělá znovu? Nikdy dřív to neudělal i tak mám pocit, že už nikdy to nebude jako dřív.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy