14602  17. 7. 2010 0:18:25

Manžel muj jediný sex. partner

Dobrý den, tento dotaz tady jiz byl, viz 6.7.2010.
Ja jsem jeji manzel a uz jsem na to prisel, stacil vypis z mobilu. Hodne me to ranilo, a ted nevim co dal. Nevim jestli se s tim nekdy smirim. Nikdy jsem ji nijak neublizil, a ta jiskra. Po porodu me odmitala 2 roky, i kdyz jsem se snazil, takto udusila- zvyknul jsem si. Od data- ktere dle vypisu odpovida zacatku jejiho vztahu s milencem, mi zacala rikat ze by chtela zmenit stereotyp a ze potrebuje tu jiskru ve vztahu- byli to je reci na omluveni si vztahu s milencem sama pred sebou - a kdyby to nahodou prasklo. Neudelala absolutne nic proto aby se nas zivot zlepésil.A pak se toprovalilo. Lhalami a azpostupne se priznavala, kdyz jsem na ni zatlacil. Nevim jak se s tim vyrovnanm, jestli ji nekdy dokazu odpustit, nevim jestli se s ni nerozvedu a nejvic na to doplati nas syn. Mimochodem nevim jiste jestli to psala ona ale Ja mam 35,ona 30 a mame 2 leteho syna. Asi to zmenila, kdybych si to cetl. Nicmene datum 6.7.2010 je den kdy se sla rozejit a ukoncit vztah s milencem- ukoncila to po svéém - sexem. Me tvrdila ze sex s milencem blpro ni velkym zklamanim, ale i pres to ho opakovala. POkud se mylim a neni to moje zena co tu pise tak se omlouvam. Ale vsechno sedi uplne presne. Jeste dodatek, jsem uspesny lekar, delam vysoce specializovany obor a pripravuji se zrovna na velice tezkou zkousku. Je to nejtezsi obdobi meho karierniho zivota. Budu muset odejit na staz, proto jsem ji zaplatil autoskolu at je mobilni, koupil auto. A ona me podvedla s instruktorem autoskoly. ted mi poradte co mam delat.
A mimochodem, nejvice bude trpet nase dite. Kladu si vsak otazku: mam se obetovat pro syna a zit zbytek zivota (mozna 40 let) v manzelstvi se zenou kterou si nevazim a nevim jestli nekdy budu? Nebo mam zacit myslet na sebe a dokud je cas zkusit si vybudovat novy vztah s nejakou novou zenou a se synem se vidat jak to jen pujde a snazit se mu vynahradit vsechno to spatne? Cely nas spolecny zivot jsem delal vsechno pro to aby jsme byli stastny, nikdy jsem ji nepodvedl, ona jednou mela pocit ze mame malopenez, kdyz jsem vic slouzil a nosil penize, zas ji vadilo ze jsem v praci...
A ted nevim jak to vse mam zvladnout, uceni, rodinne problemy, choduit do prace,slouzit..

A posledni poznamka.Myslim si ze jeji vztah byl jenom , reknu to vulgarne, obrazem nenazranosti, daval jsem ji vse ale ona chtela jeste vic. Ted se trapim, a nevim co dal.

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
A jste si opravdu jistý, že jde o Vaši paní? Data v jejím dotazu jsou skutečně trochu jiná.. Zkouším si udělat obrázek o tom, jak vypadal Váš vztah v době před nevěrou. Až na snížení její sexuální touhy po porodu (což se u žen často stává, vlivem všech, také hormonálních změn) a na malé finanční a organizační těžkosti, to zřejmě bylo docela harmonické soužití. O tom svědčí jak Vaše dobrá vůle a nasazení, tak slova ocenění v dotaze (zřejmě?) Vaší partnerky. Vy se teď možná ocitáte na křižovatce. Protože je ve hře Váš syn a Váš vztah s ním.. Nechte si vše ještě pořádně projít hlavou. Opravdu bych Vám dvěma poradila, zajděte si do manželské poradny. Zde budete mít šanci si vše ještě jednou vyjasnit, třeba dospějete k nějaké vzájemné dohodě, jak to zkusit ještě jednou a lépe. Uvidíte.

Komentáře uživatelů ...

18. 7. 2010 11:31:30
Děkuji za odpověď. Jedná se skutečně o případ moji manželky.
18. 7. 2010 23:42:02
ja bych s takovou zenskou asi nebil , nedokazal bych sni zit a predstavovat si ze mela jineho ze jsem ji proste nestacil
19. 7. 2010 12:08:59
ja bych ji mozna dal sanci, je tezke hodit za hlavu vsechny ty roky
25. 7. 2010 16:09:50
Ďakujem za rady, skúsim je dať eště jednu šancu. Odpustim jej, len neviem či dokážem aj zabudnúť. Snáď ano. Bude to závisieť od jej postoja a ako sa bude snažiť. Ja tiež urobím všetko pre to aby sa to urovnalo. Ale jazva asi zostane.
25. 7. 2010 18:13:56
at vam to vyyjde...drzim palce
PhDr.Burdova [Psycholog]
27. 7. 2010 20:35:48
Myslím, že se k tomu dobře stavíte. Hodně štěstí!

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy