14650  18. 7. 2010 9:16:32

Len teplé počasie alebo mykóza či zápal?

Krásný dník prajem, chcela by som sa opýtať, čo môže mať za príčinu štípatie (pocit akoby vás pichli na koži, uštipla včielka) v okolí pošvy. Niekedy sprevádzaný i výtokom. Stravujme sa zdravo, pretože už som si liečila mykózu a hlavne citrónom a obmedzením sladkostí, viac tých slaných jedál. Avšak tento, už opísaný problém hore, sa mi vracia, pri pohlavnom styku, sme vysadili lubriačný gél, pretože dráždil pálivou bolesťou pošvu a priateľ ju teda stále nasliní. Môže sa nejako nakaziť? Taktiež nie vždy používame kondóm, minule som čítala že mykózu môžu mať i chlapy, je to pravda? Mohol ma nakaziť on? Často jedáva večer dosť mastné jedlá a je veľa sladkostí. Dá sa to? Plesne na nohách však nema. A ešte jeden nápad k tomuto problému, môže to nejak súvisieť? Holím si tam dolu, môžu ten pichľavy pocit robiť dorastajúce chĺpky? Alebo je to len sparenie z počasia? Ďakujem za detailnu odpoveď a za čas ktorý venujete mojím otázkam. Pekný deň P.S.: prikladám fotografiu, kde to šípe označenie červenou farbou- štípe hocikedy, ozn. čiernou pálivý pocit pri používaní lubr.gelu alebo niekedy i len tak, to štipnuti, hlavne až dole na konci pošvy (modrá-blízko análu).

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Len teplé počasie alebo mykóza či zápal?

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Děkujeme za detailní popis, ale vaše problémy mohou mít všechny příčiny, které uvádíte. Nepříjemné pocity mohou souviset se zapařením, s holením, ale i s mykotickou infekcí. Pokud máte neobvyklý výtok, navštivte gynekologa a po vyšetření se domluvíte na léčbě. Mykózu mohou mít i muži, když se Vám potvrdí, nechte přeléčit i partnera, abyste si problém nepředávali a po čas léčby vynechte pohlavní styk.

Komentáře uživatelů ...

22. 7. 2010 8:39:46
ďakujem za odpoveď, ako sa mi má potvrdiť,že ju má on?
Běla [Porodní asistentka]
23. 7. 2010 10:43:52
Pokud má partner problémy s mykózou, má svědění v oblasti žaludu, začervenání nebo pupínky. Nemusí mít ale žádné výrazné příznaky. To, zda se jedná o kvasinky by se dalo zjistit u lékaře pomocí stěru. Jestliže se budete léčit na mykoźu a stále se Vám vrací, bude vhodné přeléčit i partnera. v období léčby samozřejmě vynechte pohlavní styk.
25. 7. 2010 2:21:54
ďakujem:)
21. 1. 2011 23:21:31
ďakujem též:D

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie