14699  19. 7. 2010 0:22:54

Nespanie u mojho synceka

DOBRY den, chcela by som sa spytat na jeden problem, ze moj maly doteraz pekne spaval lebo som ho kojila. Od kedy mu nedavam vecer materske mlieko, odvtedy spinka v kociku lebo v tom ho vecer uspim o deviatej a spinka do jedenastej a potom velmi tazko. Celu noc ho musim uspavat v kociku a to do rana. Vobec celu noc mi nespi a poobede to ako moze byt mozne, ze mi pekne 2 hodinky spi a v noci nie? Prosim vas pomozte mi. Dakujem.

Nespanie u mojho synceka

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Možná je to v souvislosti s tím, že jste ho na noc přestala kojit a ztratil tedy určitý rituál. To se časem upraví. Nepíšete, čím ho před spaním krmíte teď. Zkuste mu dát něco hutnějšího, třeba kaši místo mléka. Možná má jen hlad a nebo je to také vlivem tepla a je žíznivý. Nechte ho také zaspávat v postýlce, ať pak nemáte problém ještě s odvykáním na uspávání v kočárku. Vydržte, věřím, že se to brzy zase upraví a jedná se jen o přechodné období.

Komentáře uživatelů ...

23. 7. 2010 20:49:39
Určitě je to jen přechoné.Každopádně bych neuspávala v kočárku a ani na rukou(vlastní zkušenost)-stanete se otrokem..Dejte mu kašičku na dobrou noc a teplé mléko s medem
8. 8. 2010 21:41:14
Med by som vyradila koli alergii.Ale určite kašu aby sa dobre napapal a do postielky.Určite si zvykne.Len neučiť na kočík a ruky a do svojej postele lebo si určite navykne a odvyknut bude velky problem..

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí