1473  17. 3. 2009 16:15:14

Menstruace po operaci

Dobrý den, dne 24.02.09 mi byla operována pupeční kýla -plastika + řez a žlučník laparoskopicky. Užívám HA náplastě Evra. Dne 7.03.09 jsem začala špinit a po 2 dnech jsem měla normální menstruaci, ale o týden dříve. Po 7 dnech mi to ustalo a dneškem to je 12.den stále po použití toalety špiním krví. Zdá se mi, že dneškem mi začíná opět menstruace. Další náplast si mám nalepit v pátek. Můžete mi poradit, zda-li je to po operaci normální, nebo bych měla navštívit gynekologa. Jsem zatím na nemocenské. Děkuji za odpověď

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ano, může k takéto změně po operaci v cyklu nastat. Je to důsledek anestézii. Proto doporučujem, pokud máte jenom špinění, tak dodržte stanovený postup v užívaní náplasti ještě tenhle měsíc. Jestli se to objeví i ten následující. tak v takovém případe bude na místě navštívit gynekologa.

Komentáře uživatelů ...

Skritek
4. 1. 2013 17:44:47
ahoj,5.12. jsem byla cca na 10.operaci chodidla. menstruace přišla o týden dříve a tento měsíc opět,spojena s hodně silnými bolestmi. chtěla jsem teď zase začít brát antikoncepci a nevím,jestli mám,nebo mám ještě čekat,než zase začnu chodit a nějak se cyklus srovná.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky