14874  21. 7. 2010 21:10:45

První sex bez ochrany

Dobrý den, mam dotaz ohledne pohlavniho styku, nechraneneho pohlavniho styku, ktery se stal pred par dny. Tento sex byl muj prvni v zivote a jeste k tomu bez ochrany. Sex jsme provozovali den po menstruaci. Pritel neejakuloval pri sexu ani po sexu. Pritel ma na me velmi velky penis. Mela jsem obavy, a tak jsem si zajela na ambulanci pro tabletku escapelle, abych nebyla nahodou tehotna. Tabletku jsem uzila do 72 hodin, jak bylo psano. Zadne vedlejsi ucinky jsem nemela z tabletky. Akorad mam stale vytok. Nevim jestli to nemuze byt jeste pozustatek z menstruace, anebo z meho prvniho sexu (pripad, ze me muj pritel nejak poskodil svou velikosti v deloze) v horsim pripade nemuze to byt tehotenstvi? Na materstvi nejsem pripravena a s pritelem dite neplanujeme, dekuji za odpoved.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nemal ste nechránený pohlavný styk ale mala ste prerušovanú súlož, to je dosť veľký rozdiel. Užite tabletky "PO" v tomto prípade bolo viac než zbytočné!!! Tá sa má užiť až po tom, ak dôjde k ejakulácii do pošvy, čo u vás vôbec nenastalo. Záleží podľa charakteru výtoku. Ak vás nič nepáli, nesvrbí ani nič nezapácha, tak nie je nutné výtok liečiť. Ak platí aspoň jedno z uvedeného, výtok je potom príznakom zápalu v pošve, tak bude nutné vyhľadať lekára.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie