15041  24. 7. 2010 22:27:09

Mykoza se stále vrací!

Dobrý den, s mykozou zápasím už od začátku roku a vždy je úspěch jen na pár dní omezila jsem sladké, koupila jsem si Candivac, mám pocit, že už nezabírá ani canesten jediné co má účinek je bílý jogurt, teď jsem dostala od lékaře Mycomax 150, mám strach ho užít protože už jsem snědla spousty léků a bez výsledku jenom můj žaludek už to nezvládal. Prosím o radu jestli je tenhle lék stoprocentní, nebo se opět problémy mohou vyskytnout. Partner nebyl léčen poněvadž je bez příznaků, v tomhle taky nemám jasno jeden lékař řekne přeléčit druhý se tomu směje že to není třeba. Za každou i malou radu děkuji.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pri recidivujúcich mykotikckých infekciách sa vždy musí preliečiť aj sexuálny partner, bez ohľadu na to, či má alebo nemá problémy. Očividne si to stále medzi sebou predávate, takže u vás liečba je tým pádom úplne zbytočná. Doporučujem robiť si preventívne výplach Rosalginom a užívať dlhodobo Lactobacilla. Oba príparavky kúpite v lekárni.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie