15059  25. 7. 2010 12:12:13 - vendy

Bílý výtok, jaká léčba?

Dobrý den, s přítelem se pokoušíme o miminko, nyní se mi objevil bílý výtok (po ránu je dožluta), trochu svědí, nezapáchá. Nevím jestli si můžu něco koupit v lékárně, když neví zda jsem těhotná. Menstruaci mám dostat až za týden. Můj lékař má bohužel dovolenou a já nevím kam se mám obrátit.
Moc děkuji

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak v takomto prípade by sa nič nestalo, aj keby ste dostala normálnu liečbu, bez ohľadu či ste alebo nie ste tehotná. Ale ak sa veľmi obávate, tak si pre začiatok kúpte boraxové globulky, tým nič nepokazíte a mohlo by to aj stačiť na vami popisovaný problém a prípadnému tehotenstvu to neuškodí, lebo BGG môžu používať aj tehotné ženy.

Komentáře uživatelů ...

25. 7. 2010 23:53:22
Pokud nevíš zda jsi těhotná, tak to je pak těžký poradit co koupit. Na to by bylo dobré třeba Candibene..je tam asi 6 čípků a dá se k tomu koupit krém na vnější použití..myslím Canesten. MYslím, že to může být i pro těhotný..v příbalovém letáku píšou, že se má zavádět bez použití aplikátoru (ten je stejně na nic) http://www.lekarnaaurelis.cz/shop.php?action=show_product_detail&product_id=451760 Tady je ten příbalovej leták.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky