15298  29. 7. 2010 9:48:19

První pohlavní styk byl velice bolestivý

Máme s partnerem problém, je nám 17 a oba jsme ještě neměli první pohlavní styk. Při prohlídce na gynekolodii mi doktorka řekla, že mám otvor v panenské bláně hodně vysoko a tak by se do mě muj přítel měl dostávat trochu jiným zbůsobem a směrem (ne přímo kolmo, prý by mě to bolelo víc). Nedávno jsme se řídili jejími rady a zkusili to, jak nám poradila. Sice se do mě dostal, ale strašně moc to bolelo, ale netekla mi žádná krev, i tak jsme si mysleli že už je to nejhorší za námi, ale pak jsme to zkoušeli podruhé a opakoval se ten stejný problém. Bolelo to ještě víc, a partner se do mě těžko dostával, kde je chyba? Děláme něco špatně? Předem díky za odpověd.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Nedokážem posúdiť, či niečo robíte špatne, osobne si myslím, že v tom sa nič špatné robiť ani nedá. Pokiaľ kvôli opakovanej bolesti je problém mať vôbec plynulý pohlavný styk, tak opäť vyhľadajte lekárku a riešte to s jej pomocou. Viac vám poradiť nedokážem. Problém môže byť v pevnosti panenskej blany, veľkosti partnerovho penisu, polohy ktorú pri styku volíte alebo aj nedostatočnom uvoľnení, či slabej lubrikácie.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie