15348  29. 7. 2010 23:27:55

Malá vagína

Dobrý deň,
mam malou vaginu mam ji malou as tak 11 az 12 cm je to moc mali me rikala doctorka ze je to normalni ale vdicky kdyz mam sex tak to boli je naky spusob tu deluho nazdenout vec nahoru je to mozne ja mam ted jit sexuologovi muj doctor rikal ze bi me tam pomohli ze tam maji naky veci ktere bi to ten problem vyresil nevim jestli je to i CR ja bydlim v anglli a chtel bych se ale vas zaptat je to lepsi komunikace nez tady.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Malá vagína

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Neviem či ste muž alebo žena nakoľko píšete raz v ženskom a raz v mužskom rode. Tak odpoviem všeobecne. Vagína je prispôsobivá, niekedy bolesť je spôsobená nedostatočným zvlhčením alebo nedostatkom sexuálnych skúseností. To znamená,že žena je v strese a má svalstvo v okolí stiahnuté a tým je styk sťažený. Tak môže vzniknúť aj nepríjemná bolesť. Takže najskôr si zodpovedzte otázku ako dlho už máte tento problém. Ak práve len začínate pohlavne žiť, skúste si nechať viac času a uvidíte, že pri pravidelnom pohlavnom styku Vám veľkosť nebude prekážať, lebo sa uvoľníte natoľko, že to bude príjemné.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie