15432  31. 7. 2010 19:42:01

Před souloží vždy povadne

Dobrý den. Mám problém s erekcí před souloží. Při vzájemné masturbaci a orálním sexu mám erekci v pořádku ale když se chystám proniknout do pochvy přítelkyně tak mi najednou povadne a znovu se již nepostaví. Takto se mi to stalo asi 4x po sobě. S přítelkyni si už doopravdy nevíme rady. Nemohlo by taky na to mít vliv to že jsem stále panic?

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Veľa mladých mužov má tento problém, aj keď málokto to prizná. Buď je problém s predčasnou ejakuláciou alebo s nedostatočnou erekciou. Neviem koľko máte rokov, no predpokladám, že snáď už aspoň viac ako 15. Problém u Vás je, že sa veľmi sústredíte a pravdepodobne bojíte. Osobne Vám odporúčam masturbovať s partnerkou a dohodnúť sa s ňou, že si ešte necháte čas. Pokiaľ takýmto spôsobom viete dôjsť k ejakulácii, je to znak, že ste v poriadku. Pohlavný styk neplánujte. Keď budete mať pocit, že ste dostatočne vzrušený, pomaly prejdite k pošve, ale napriek tomu skúste ešte vydržať a dráždiť partnerku penisom. Takto to tiež robte niekoľko krát. Pre Vašu partnerku to bude príjemné, zároveň aj ona bude menej v strese. Ak by ste mali pocit, že erekcia opadá, sústreďte sa len na bozkávanie a láskanie, neskôr sa znova vráťte k masturbácii. Po pár takýchto cvičeniach určite zvládnete aj celý pohlavný styk. Hlavne sa nestresujte, chce to len čas a cvik.

Komentáře uživatelů ...

31. 7. 2010 19:58:26
môže,chce to kratšiu predohru asi.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie