15482  1. 8. 2010 19:12:01

Náplast Evra a krvácení po styku

Dobrý dem, užívám hormonální antikoncpci v podobě náplastí Evra. Užívám ji už 3 roky a nikdy jsem sní neměla problém, ale v poslední době jsem změnila partnera a začala jsem špinit po prvním sexu sním. Nejní drsný při sexu a ani mě to nebolí, tak to prostě nedokážu pochopit proč? Proto se s tím obracím na vaši poradnu. Předem děkuji za odpověď Alena

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
V ATK to zrejme nebude, aj keď nie som si na 100% istá, ale krvácala by ste aj mimo pohlavného styku a nie len v závislosti s ním. Podľa mňa máte v pošve poranenie alebo skrytý zápal, preto vyhľadajte lekára a nechajte sa vyšetriť gynekológom.

Komentáře uživatelů ...

25. 8. 2011 14:08:39
Mám dotaz paní doktorka mi řekla, abych si vzala náplasti 2x za sebou, abych to nedostala na dovolenou, tak jsem to udělala a stejně jsem to dostala, v tu dobu kdybych to měla dostat, jenže tím jak jsem to o jedno oddálila, tak jsem to potom měla přes 14 dní a ještě to mám i když o něco slabší, je to normální? Co mám dělat, mám radši zajít za doktorkou a nebo brát dále náplasti evra a až potom pokud by nefungovali tak zajít za paní doktorkou?
Kacenka [Porodní asistentka]
25. 8. 2011 19:35:03
To sa stať môže. Nie u každého sa cyklus natoľko zablokuje a skutočne slabé špinenie, alebo krvácanie sa objaviť môže. Doberte celé druhé balenie a potom pokračujte v zaužívanom harmonograme.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky