15531  2. 8. 2010 14:48:54

Velikost penisu, nejsem s ním spokojen!

Dobrý den. Je mi 17 let a chtěl bych se zeptat, jestli neexistuje nějaký způsob jak zvětšit penis. Měří mi asi 14,5 cm. Já vím, bylo tu několikrát řečeno, že je tato velikost normální ale já (jako většina kluků) s ní nejsem spokojen. Nějaké cvičení, jídlo a nebo nějaká aktivita, které tomu prospívá. Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Ani prístroje, cviky ani lieky vám nepomôžu a penis nezväčšia. Je to dané geneticky. Len plastická chirurgia je riešenie, alebo vyhľadajte psychológa, a ten vás naučí byť so svojím telom spokojný! Problém je skôr v hlave ako reálne!

Komentáře uživatelů ...

2. 8. 2010 14:56:26
kazdeho chalana to trapi. ale uspokojit zenu vies aj tym co mas. a nie je to najdolezitejsie v zivote velkost. to mi ver.
2. 8. 2010 15:08:51
Sú v ponuke rôzne prístroje a zariadenia či pomôcky. Všetky sú ale len na vyťahovanie peňazí z vrecka. Je to postavené práve na "trápení" chalanov ako ste vy. Nechcem vás v žiadnom prípade utešovať, ale váš rozmer je viac ako bežný priemer. Berte to tak ako vám to príroda dala. Sú i borci, ktorým závidíme ( v sprchách) ale iné im nemáme čo závidieť. Možno nedokážu to čo bežný chalan so zdravým sebavedomím!!!!!
2. 8. 2010 15:45:06
Kedy už muži pochopia, že na veľkosti nezáleží... asi by sme si to nemali hovoriť potichu na káve, ale nahlas, aby ste konečne opustili staré a prežité pravdy zakomlexovaných mužov... mnohé ženy dokonca vačšie penisy desia, tiež to tam nemáme neviem ako dlhé:-)
4. 8. 2010 0:43:22
tak to máš teda dost blbý! žádná tě nebude s takovou žížalkou chtít,nezbude ti než do konce života honit.Holky chtěj jenom obří a hodně tlustý penisy,aspoň jako malý dítě - 53cm a 3,5kg

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie