15578  3. 8. 2010 15:26:14

Erekcia po 30ke

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtat: Masturbovat som zacal asi ked som mal 14 rokov a momentalne mam uz 30. Môj problem spociva v tom, ze za svoj zivot som mal uz nespocetne x sex a tak isto aj masturbaciu rano aj vecer. Za ten cas moja erekcia opada. Boli casy, ked som dokazal mat aj 4 kola s partnerkou za jednu noc bez problemu erekcie aj s minutovou prestavkou "momentalne" sa dokazem urobit jeden krat a nasledne uz mi to moc nestojí! Sice vydrzim hodinu, ale potom je to uz asi tak vsetko a zasa az rano. Moja otazka spociva v tom ci mam obmedzit kazdodennu masturbaciu aby som bol zasa aktivny alebo ci to bude uz len horsie a horsie. Ďakujem za odpoved

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
No asi vás veľmi nepoteším, ale vy ste bol skutočne veľmi, veľmi aktívny muž, takže teraz sa akosi dostávate do bežného priemeru skoro každého druhého muža a žiadny u vás problém nie je. Vekom tak či tak erekcia a schopnosť mať v jeden večer aj niekoľko stykov upadá a mnoho mladých 20 ročných mužov, toho nie je ani bežne schopných. Vy ste patril do skupiny, tých ojedinelých prípadov, ktorý mal sex. apetítu na rozdávanie. Teraz aj keď vám to príde divné, je to vlastne normálne a žiadny problém u vás nie je. Ak si chcete hlavne sex užiť, obmedzte alebo úplne vylúčte masturbáciu a budete spokojný.

Komentáře uživatelů ...

3. 8. 2010 16:31:46
Vůbec by neškodilo trochu ubrat. Masturbovat 2x denně a více je dost, k tomu intenzivní partnerský sex, tak se nedivnte potížím. Zkuste omezit sex. aktivity na 3x týdně, buď soulož a nebo masturbaci, ne jeden několikrát souložit a ještě si ho párkrát vyhonit. Honit nebo souložit ob den byste měl zvládnout bez problémů. Lepší by bylo možná na čas jen 2x týdně, penis by si odpočinul, ale to by asi bylo nad vaše síly.
3. 8. 2010 16:39:31
Ideální by byla asi sexuální abstinence na dobu pár měsíců. Jednou za týden ejakulaci, ať už souloží nebo masturbací, bez protahování, jen k rychlému uvolnění. Prospělo by to k regeneraci a sex by pak byl daleko kvalitnější.
3. 8. 2010 20:59:02
no budem na tom pracovat heh...som zvedavy na vysledky dam vedet..newiem ci to vydrzim...(
6. 8. 2010 14:14:08
no to to uz je 3 deň bez nicoho a podozrivo dobre sa ciitim..)) zatial heh
Kacenka [Porodní asistentka]
6. 8. 2010 16:32:33
Tak to je super správa! :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie