15620  4. 8. 2010 11:49:06

Podvedla jsem přítele!

Dobrý den, jsem ze sebe zoufalá. Podvedla jsem přítele s muzem, ktery me moc pritahoval, psali jsme si, schazeli se cca. 3 mesice. Pak jsem to ukoncila, protoze s pritelem planujeme spolecnou budoucnost a moc mi na nem zalezi. Je normalni, ze nemuzu porad zapomenout na toho druheho, moc chci ale nejde mi to. Porad vidim ty maily, sms-ky. chci ho potkat a zaroven se toho bojim co by to se mnou udelalo. Jak mam zapomenout a zit normalni zivot s pritelem??

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Zakazujete si city a vzrušenie, ktoré ste si pred 3mesiacmi dovolili. Zabudnúť len tým, že si poviete dosť, to asi nepôjde. Je to ako puzzle. Poskladali ste si stred a ostáva Vám ešte 500ďalších kúskov. A teraz neviete, čo za obrázok tam bude. Síce stred niečo naznačuje, no istá si byť nemôžete. Preto Vás to ťahá puzzle dokončiť. Rozmýšľala by som nad tým v čom ste s terajším partnerom nespokojná a skúsila to s ním riešiť. S milencom však skončiť musíte a prerušiť s ním akýkoľvek kontakt. Inak si do skladačky budete pomaly dopĺňať obrázok a fantazírovať a pokazíte si tak nadobro aj vzťah v ktorom sa momentálne nachádzate.

Komentáře uživatelů ...

Falko
5. 8. 2010 19:02:47
Ahoj,ale normální to není a ty asi taky nebudeš,není ti ze sebe šatně,když ti na tvém přítely údajně záleží a ty ho podvedeš?Tak to ti na něm asi moc nezáleží,když myslíš na jiného,být tebou tak to zkončím,protože takto zničíš život sobě a jemu taky a pamatuj,že pravda jednou vyjde na jevo,tak ho netrap a zavčasu se s ním rozejdi,nezaslouží si to od tebe.
8. 11. 2010 13:12:34
ahoj. ja som v podobnej situácii, akurat, že som vydata, takže mne nezostava nič iné, len zabudnúť alebo už navždy žiť s myšlienkami na nho. dobre si rozmyslí koho vlastne chceš, či ti vôbec stojí za to, aby si opustila priatela pre niekoho, koho ešte asi až tak dobré nepoznáš (kedže sa poznáte len 3 mesiace, ak som to správne pochopila). A pamätaj, zíjde z očí, zíjde z mysle. Preruš všetky kontakty a to isté žiadaj aj od neho, vysvetli mu, že si sa rozhodla pre priatela a nech to rešpektuje.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy