15623  4. 8. 2010 12:17:02

Omdlívání, časté krvácení

Dobrý den, už přez dva měsíce trpím krvácením 3x do měsíce . A poslední týden se mi dělá nevolno, omdlívám a nemám chuť k jídlo nebo někdy až velkou. Můj gynekolog mi odpověděl na všechny mé problémy. "Za dobu svojí praxe a to že jí mám dlouholetou jsem se nesetkal s takovýmto případem" ani mě nebyl schopen vyšetřit. Známá zdravotní sestřička říkala, že to měla když byla těhotná. Je to možné? Děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokiaľ sa váš gynekológ k tomu takto stavá, tak v prvom rade by som zmenila lekára. To nie je predsa normálne, že krvácate 3x do mesiace. Omdlievanie može byť dosledkom buď veľmi nízkeho krvného tlaku, nedostatočného príjmu tekutín, alebo aj toho, že ste tehotná, to ja ale nemožem takto na diaľku zistiť. Treba to jednoznačne cielenými vyšetreniami objasniť. S tým omdlievaním vám skor pomože obvodný lekár ako gynekológ, ale to časté krvácanie musí jednoznačne riešiť gynekológ. Mal by vám urobiť ako klasické gynekologické vyšetrenie, tak odbery krvi na hormóny.

Komentáře uživatelů ...

18. 8. 2010 17:36:07
Žádné vyšetření mi neuděla.Jen krevní testy,které jsem měla všechny v pořádku.Řekl mi,že mi antikoncepci nevysadí,kvůli otěhotnění.Jen jí změnil z Tri-Regol na Minisiston.Začala jsem na sobě pociťovat únavu.Ale přitom skoro normálně Menstuuji.V neděli jsem dobrala prášky a vždy jsem to dostala až v pátek, ale teď jsem to dostala v pondělí. Dělala jsem si už 2 těhotenské testy a nic.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky