15668  5. 8. 2010 12:44:34

Meškanie menštruácie a obavy z tehotenstva

Zdravím. S priateľkou sme v piatok minulý týždeň, čiže 30.7. mali sex a to tak, že najprv s kondómom až do konca a neskôr po sprche a pauze znova, ale tam sme už kondóm nepoužili. Samozrejme že som sa neurobil dnu, ale dosť predčasne som penis vybral a dokončil sa sám rukou na brucho, aj keď mi to trvalo. Menštruácia jej mala prísť v utorok, čiže pokiaľ viem, plodné dni nemala. Mešká jej druhý deň. Poprosil by som na to Váš názor, čo Vy na to. Ešte dodám, že prvý deň poslednej menštruácie mala 7.7. a máva pravidelný 28 dňový cyklus.

Běla   Běla [Porodní asistentka]
Menstruace už přišla, takže je těhotenství vyloučeno, ale test je stejně nejspolehlivější provádět až 14 dní od rizikového styku. Měl jste pravdu i v tom, že partnerka byla v období nepoldných dní, na to se nelze ale vždy stoprocentně spoléhat. Příště raději znovu při opakovaném styku použijte kondom. Část spermií zůstává v močové trubici a při dalším styku tudíž může dojít k otěhotnění i před samotným vyvrcholením.

Komentáře uživatelů ...

6. 8. 2010 9:49:31
Bol by som naozaj rád, keby ste mi poradila. Teh. test som kúpil včera, dnes je 7 dní po styku a štvrtý deň meškania, čiže ak prvý test ukáže, že nie je tehotná, kúpim test znova a nechám jej si ho urobiť na siedmy deň meškania. Keď aj vtedy by bol negatívny, tak lekár. TO všetko sú len moje predstavy ako by to mohlo byť. Potreboval by som na to Váš názor. Ďakujem
6. 8. 2010 12:12:38
Myslím,že po 7 dnech po styku test nepozná,zda je těhotná a tím pádem ani toto vynechání menstuace by nemělo být z těhotenství.Spíše až případně to další..Nejsem doktor!Píši jen mé zkušenosti..
6. 8. 2010 22:44:14
Menštruácia sa dostavila dnes :) pravdepodobne to bolo z veľkého stresu. Všetko je v norme

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky