15732  6. 8. 2010 16:29:57

Vynechání antikoncepční pilulky po sexu

Dobrý den, užívám antikoncepci Vreya vždy v 20:00. Před pár týdny jsem měla s přítelem nechráněný sex (v odpoledních hodinách) a poté jsem si zapomněla pilulku vzít (byla poslední v balení) a užila jí s 15ti hodinovým zpožděním.
Podle příbalového letáku jsem navázala braním dalšího platíčka bez pauzy. Jelikož to bylo úplně na konci 3. týdne antikoncepce, myslela jsem, že by riziko mělo být minimální a dál se tím nezabývala. Teď jsem ale dobrala to další plato (s kterým jsem začala bez pauzy) a je to už pátý den sedmidenní pauzy a menstruace zatím nikde. Celý měsíc mám bolesti v podbřišku, ale možná je to jen paranoia. Prosím o radu, zda je možné, že jsem otěhotněla. Předem děkuji za odpověď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Tak ak do 7 dní menzes nedostanete, treba si urobiť tehot. test. Tým zistíte, či ste alebo nie ste tehotná, ak nebudete, no tak si na 8 deň vezmete tabletku ako ste zvyknutá a pokračujete v harmonograme užívania. Pokiaľ sa vynechanie krvácania bude opakovať, bude nutná kontrola u gynekológa.

Komentáře uživatelů ...

8. 8. 2010 9:51:11
udělej si těh.test,at víš a nečekáš na odpověď a můžeš to případně včas řešit.
31. 10. 2011 20:53:25
dobry den mam problem vcera jsem si zapomela vzit pracek beru ho vzdy 19hodin beru minervu, je to 2 tejden a dnes jsem mela nechraneny sex s pritelem a pak jsem si vzala pracek tak se bojim ze budu tehotna. Tak jesti muzu poprosit jestly my odpovite Dekuju

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky